Leon Meijer's persoonlijke weblog

 • Juni, 2007
 • Afdelingsuitje Caterpillar

  Goeiedag eem!

  Vandaag ben ik, met de afdeling Business Support van stage, waar ik ook onder val, mee geweest naar 't afdelingsuitje.

  We zouden eerst gaan fietsen op van die grote Jan/Piet plezier fietsen bij Duinoord vlak bij Den Bosch. Wte vertrokken in de gloeiende hitte wan 't was al de hele dag warm. Bij Duinoord aangekomen begon 't toch een beetje donker te worden en jaja 't begon te regenen en te onweren. We hebben dus niet kunnen fietsen, maar we hebben gezellig gekletst en wat gedronken op 't terras en in 't cafetje wat erbij was.

  Hierna zijn we naar 't huis gegaan van onze baas, hier hadden we een bbq. We hadden wat partytenten neergezet. 't heeft ook hier wel wat geregend maar 't was erg gezellig:). OOk heb ik even met de Russische vrouw van Toon gepraat dat was ook erg leuk. Verder heb ik 't over het werk gehad e.d.

  Rond een uur of 10 ben ik teruggebracht naar huis want de volgene dag moest ik weer optijd op om mee te gaan met het OKEE jeugdvakanties voorbereidingsweekend, want ik ga waarschijnlijk in de zomdervakantie een kamp leiden bij OKEE om te leren hoe het is om leiding te zijn in een kamp, zodat ik volgend jaar misschien wel weer mee kan naar Rusland als begeleider, want dat zou ik erg graag willen.

 • "Goeiedag eem"

  "Goeiedag even",

  Zo tis wel weeris tijd voor een logje!
  Gisteren waren Jaap en Johannes hier op de Wittenborgh, 't was weer super gezellig, we hebben wat geklooit met 't mengpaneel en gepraat over vanalles en nogwattes, we gingen ook ff langs de snackbar want 't avondeten was niet echt goed, ja 't eten opzich wel maar de kaas die erover zat... nee niet echt supers!

  Op de trugweg liepen we langs een telefooncel waar jaja nogsteeds een Galaxywebradio.nl poster opgeplakt zit! en Jaap wilde eem (even) wat proberen met dat ding, met collect call ofzo maar 't lukte niet dus we zeiden "Jaap? we gaan" maar Jaap bleef dus wij liepen een stukje verder en gingen gebukt zitten dus jaap roept "**domme jonges!" en kwam recht op ons af dus ik dacht owjee die heeft 't gezien hé en hij liep ons straal verbij! dus wij keihard in de lach!:-P


  Goed en dan vandaag nog! 's avonds was ik weer ff naar het Sonneheerdt huis gegaan waar Jaap "woont" we gingen ff lopen op de hei e.d. dat doen we wellis vaker (de laatste tijd niet zo vaak meer eigenlijk door stages e.d.). 't was avond4daagse in Ermelo deze week dus wij is kijken wat er allemaal liep, nou er waren meer fietsers dan voetgangers maar OK.. op de hei kwamen we een paar rare mensen tegen, die stonden daar met een hele groep (een klas ofzo van een school of iets) en die vroegen vanalles of wij konden zien waar ze stond vroeg zo'n meid en weet ik 't:P wel weer lol.

  Ook kwamen we nog een stel fietsers tegen die kwamen van achteren aangereden roept zo'n vent ineens "JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW" wij dachten ooh daar heb je een bekende van ons maar dat bleek dus niet zo te zijn.


  Zo... komende vrijdag een afdelingsuitje met stage en van 't weekend nog een voorbereidingsweekend (hoe?:P) op een kamp in de zomer (nee niet rusland helaas:( ) hierover later meer!

 • Mei, 2007
 • Dj-Marathon

  Woensdag was het dan zover: de DjMarathon op galaxywebradio.nl. Op dinsdag hebben we de studio opgebouwd, we hadden 2 pc’s neergezet (1 die alles “uitzend” (streamed)), op de 2de pc draaiden we de muziek. Op een laptop die we er ook bij hadden staan draaiden we de MSN en telefoon. Ook hadden we natuurlijk een mengpaneel staan waarmee we de muziek en telefoon konden regelen.

  studiofoto


  Na het “bouwen” van de studio hebben we nog wat nodige jingles gemaakt zoals een opener, en de laatste dingen ingesteld zodat we woensdag om 22:00 konden beginnen.

  Voor de uitzending hebben we nog even geprobeerd te slapen. Ik heb ongeveer een uurtje geslapen. Om 22:00 gingen we los! Het begon al helemaal super, 19 luisteraars! En die hebben we ook een hele tijd gehouden. Het begin van de marathon verliep vrij chaotisch het geluid van de telefoon werkte niet optimaal en er moest nog even snel een programma geïnstalleerd worden, maar vanaf een uur of 11 begon het echt te lopen en kregen we ook steeds meer verzoekjes binnen. Vanaf een uur of half 4 in de nacht werd het ineens ontzettend rustig en begonnen de door ons zo gevreesde zware uren. Uiteindelijk viel dat nog wel mee we hebben wat cabaret gedraaid, ik heb de vogels laten horen door met de microfoon op ’t balkon te gaan staan, we dachten dat niemand dat zou horen maar later bleek dat iemand het gehoord had! Verder hebben we nog sinasappels geblenderd, en opgedronken. Was best een vaag experiment het beviel ook totaal niet want er zat veels teveel vruchtvlees in de sap.

  Rond een uur of 9 begonnen er langzaam weer wat meer luisteraars te komen. Wij zorgden zelf voor nog een extra luisteraar door onze eigen GalaxyDJ Mark uit bed te bellen live in de uitzending.

  De begeleiding die hier in huis was zou ook nog wat eten komen brengen maar we vonden het erg lang duren dus Jeckyll en Hyde met Freefall ging even keihard over de boxen aan! En dat werkte want de begeleiding kwam met ‘t “ontbijt” naar boven en dacht al dat het een stille hint was… We kregen croissants en gekookte eieren, het ei viel mij niet helemaal goed maar ik voelde me wel wat beter na ’t eten, en even de afleiding van iemand anders is ook altijd ff fijn.

  ’s Middags is er iemand van een krant uit Ermelo geweest voor een interview dat bijna een uur duurde! School had ons getipt de media maar is in te lichten en dit hebben we gedaan, we kregen reactie van 2 kranten hier uit de buurt dus dat heeft nog geholpen ook! Zo rond de middag kwamen er ook steeds meer verzoekjes en bellers binnen, de tijd vloog hierdoor aan ons voorbij, ook GalaxyDj Jeroen had voor ons 2 mixen gemaakt voor de zending die hebben we ook nog gedraaid waarvan 1 tijdens het eten, we hebben namelijk Pizza gegeten in de studio. Ik had hiervoor het programma afgesloten waarmee we kunnen bellen dat was niet zo handig want hierdoor werd de lijn doorgestuurd naar mijn huisnummer dus hebben ze bij mij thuis een aantal telefoontjes gehad van luisteraars die een verzoekje wilde aanvragen!.

  En dan is het alweer tijd voor de laatste 4 uurtjes. Deze gingen eigenlijk heel snel voorbij. We hebben nog een domeinnaam weggegeven in de uitzending voor de gene die de meest creatieve domeinnaam zou verzinnen. Er kwamen niet veel reacties binnen maar de leukste was toch wel van Galaxy DJ Twan die fons-en-leon-zijn-top.com doorgaf. Voor we het wisten was het ineens 10 voor 10 en hebben we de laaste plaat Europe – The Final Countdown erin geknald en daarna hebben we de uitzending beëindigd en iedereen bedankt voor de ondersteuning tijdens de marathon, met de voorbereidingen en alles..

  Na de uitzending zijn we de studio uitgegaan en hebben we beneden wat zitten praten met de groepsleiding, wat gedronken en ff "uitgerust", hierna ben ik gaan douchen en daarna naar bed! de volgende dag rond 13:00 opgestaan en rond 14:15 hadden we het 2de en laaste interview via de telefoon...

  Ik wil vanaf deze plek nog even iedereen bedanken:

  Johannes voor het helpen met het verspreiden van de galaxywebradio.nl posters.
  Alle leerlingen en docenten van Sonneheerdt die geluisterd hebben en ons via de msn en telefoon ondersteund hebben.
  Natuurlijk ook de begeleiding van hier voor het mogelijk maken van deze marathon en het brengen van ’t ontbijt en de pizza’s!
  De Dj’s van Galaxywebradio.nl en natuurlijk Frank en Thorsten de teamleiders van Galaxywebradio.nl, want zonder galaxywebradio geen marathon!
  Alle overige luisteraars voor hun steun en de leuke en lieve reacties.
  De mensen van de krant voor hun aandacht voor de marathon.

  “Zonder jullie steun hadden we het vast niet gehaald! Dus super super super bedankt! En ik weet zeker,,, er zal zeker nog is een marathon komen!”


  Ook Fons bedankt voor de samenwerking voor en tijdens de marathon!

  Certificaat gemaakt door het Galaxywebradio.nl MT

 • GalaxyWebradio Marathon!

  Jajaja! aanstaande woensdag is het zo ver! ik ga samen met Fons een marathon draaien op www.galaxywebradio.nl! download de flyer in PDF of zie hieronder!, voor meer info over de marathon check hier en hier

  Flyer als Bitmap / download hieronder

  Download flyer in PDF  En dan hier het promotiefilmpje! mede mogelijk gemaakt door JLeijenaar.nl!

  Download het filmpje

 • April, 2007
 • 538 Konninginnedag 2007!

  Vandaag was 't dan zover! 538=King! radio538 koninginnedag 2007 op het museumplein in Amsterdam, samen met Fons, Frank en Thorsten.

  Gisteren hebben Fons en ik vast wat dingen voorbereid, o.a. brood smeren en de PC's en server gereed maken voor het opnemen van wat streams;).

  Optijd naar bed en optijd eruit, 07:00 ging de wekker, even snel wat melk gedronken en richting station Ermelo gegaan waar 't allemaal begon...

  "Boing... In verband met een ongeluk bij Nijkerk rijdt de stoptrein naar Zwolle niet verder dan Amersfoort Vathorst" nouja OK, dat is de trein die wij niet nodig hadden, tot: "Boing... De stoptrein naar Amersfoort CS en Utrecht CS rijdt zal (door dat zelfde ongeluk) niet verder rijden dan Putten (1 station verder)", we besloten maar even af te wachten, en maar ff vast ons meegenomen brood op te eten, 't was best frisjes, de trein was netjes optijd 08:19, en ja hoor.. bij Putten moesten we d'r uit, er waren bussen besteld, (NS Niet Snel dus ja, hoelaat komen die???), we zochten wat mensen op die ook aan het wachten waren op de bestelde bussen, 1 man stond te discussieren met een condecteur en toen het bericht kwam dat de eerst volgende trein weer door zou gaan, zijn we naar 't perron gegaan, een omroep bericht vertelde dat de trein over 10 min kwam, iedereen blij, even later kwam er een bericht dat 't nog 15 min zou duren, toen werd er iemand kwaad die vloekte alles bij elkaar en liep boos weg;), uiteinderlijk kwam de trein te laat binnen en wij erin, ik zei al: "zul je zien, datie niet verder gaat dan Amersfoort, dat is al is eerder gebeurd", en ja hoor dat gebeurde dus ook!, in de trein belde Frank (van GalaxyWebRadio.NL) we vertelde hem wat er gebeurd was en verzette de afsrpaak van 9:44 op Amstel Station naar ±11:00, op Amersfoort aangekomen, riepen ze in de trein om dat Amsterdam op spoor 7 moest zijn, ok, wij daarheen, roltrap op, ow huh 7 komen we vandaan! weer terug naar onder, naar 'n condecteur die zei "jah weet 't niet wacht maar even af", toen riepen ze om dat we naar spoor 5a moesten dus wij die roltrap weer op gevlogen, rechts, rechts, en weer naar onder, trein stond er al 3x raden.. extra controle, gelukkig had ik net mijn portomonée met het kaartje erin in m'n broekzak gedaan dus ik laat dat kaartje zien "hier is 't kaartje en heb voor hem (Fons) een begeleiderskaart, maar als ik die moet zoeken dan zijn we een uur verder" nou dat maakte niet uit, wij erlangs, trein in die al klaar stond om te gaan (er was al gefloten) wij erin, er was nog net zitplaats, de trein zat bomvol, we zaten in de sneltrein naar Amsterdam Centraal waar we totaal NIET naartoe moesten, ik Frank gebelt, hij zou naar CS komen, optijd daar aangekomen op 15a hebben we Frank en Thorsten (allebei van galaxywebradio.nl) ontmoet, we zijn met hun teruggegaan naar Amstel, want vanaf Centraal ging er geen tram/metro naar 't museumplein.
  Op Amstel eerst even naar de WC en daarna naar de tram, die zat vol dus wachten op de volgende, inmiddels was het ongeveer 11:30/11:35, met de tram naar 't plein, precies toen de introjingle over het museumplein klonk kwamen we aan mooi optijd dus!

  Op het plein zijn we wat verder naar voren gelopen (volges Frank op zo'n 100 meter van het podium vandaan), we stonden hier prima;) er zijn wat foto's gemaakt.

  De eerste plaat ging van start DjPorny was de aftrap van ditjaar, met een erg lekkere plaat!
  Al snel ging 't hele plein los, 't was nog lekker rustig en 't was ook al wat warmer geworden. Nick & Simon, John Marx, Milk Inc, Dennis, lange Frans & Baas B volgde en zo was 't eerste uur voorbij, op 't plein gingen ze T-shirts schieten met 538=King erop, heb er geen gevangen;), ook was er een rook kannon, waar ze op een gegeve moment oranje rook uitspoten, dat spul stonk pfuuu, verder liepen de mensen je met bakken bier voorbij, en werd er vrolijk met de muziek mee gedaan, gesprongen, gezwaaid en alles wat je je maar bedenken kan!

  In de uren erna waren er nog heel wat optredes, Jeckyl en Hyde vond ik erg goed, en ook Jean, ja eigenlijk was alles wel goed:).

  Om een uur of 15:00 gingen Frank en Thorsten er vandoor, en bleven ik en Fons achter op 't plein, wij zijn tot ongeveer 18:00 gebleven, op een gegeve moment werden we wel moe enzo, tijdens the partysquad zijn we rustig aan naar de trambaan gelopen, die we met een beetje hulp van een agent weer konden vinden, waar aardig wat touristen waren, vooral ook Engelse, we vroegen welke tram naar Amstel ging, en wachten hierop, de eerste tram zat bommetje vol, en we bleven precies staan waar die andere stopte, misschien toeval, maar de volgende tram stopte op precies de zelfde plek dus wij konden er nog in + 4 of 5 mensen ofzo, toen zat ook die bommetje vol:), op Amstel aangekomen hebben we ff wat gedronken (water) op 't plein ook wel af en toe wat water;), om 19:00 hadden we de trein terug naar Utrecht CS, er was nog plek om te zitten, ookal zat ook deze trein propvol, maar waar je instapt kun je vaak ook zitten, dus dat hadden we maar meteen gedaan, op Utrecht hebben we de trein naar Ermelo gepakt, in Ermelo hebben we bij snackbar 't hoekje gegeten (waar we wellis vaker heen gaan;)), na 't eten terug naar huis, om 21:45 ongeveer waren we thuis, nog even Tiesto via de radio afgeluisted, opnames gestopt en douchen.

  Ondanks de turbulentie 's morgens heb ik een super dag gehad, 't was heel gezellig op 't plein de muziek was zeer goed, 't weer was ook prima, en jaja volgend jaar weer? denk 't wel he;) nu op naar Concert at sea!

  Wat foto's


  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007
  538 Koninginnedag 2007

 • Radio 538 Koninginnedag 2007 Line-Up part #3

  DjYorit staat er niet bij, maar die schijnt wel te komen;) we zullen 't zien.

  Tiesto
  Onze nieuwe collega Tiësto heeft al heel veel bereikt, maar hij blijft nuchter onder zijn succes. En hoewel hij al aardig wat awards binnen heeft gesleept, is Tiësto nog stééds de meest succesvolle DJ ter wereld. En de beste DJ ter wereld komt optreden op het Museumplein, dus mis het niet!

  Van Dik Hout
  De band is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekbusiness. Al meer dan 15 jaar draaien deze mannen mee. Begin 2007 kwam Van Dik Hout met een nieuw album. Benieuwd hoe deze mannen live klinken? Kom naar het Museumplein!

  Sophie Ellis-Bextor
  Het is een tijd stil geweest rondom Sophie Ellis-Bextor, maar daar komt verandering in! De zangeres die in heel Europa bekend werd met de nummers Murder On The Dance Floor, Get Over You en Music Gets The Best Of Me, is helemaal terug. Met haar nieuwe single Catch You is Sophie van plan om de hitlijsten weer te gaan bestormen. Benieuwd naar haar nieuwe nummer? Zorg dan dat je erbij bent 30 april!

  Edsilia Rombley
  Edsilia werd vooral bekend door haar deelname aan de Soundmixshow en het Eurovisie Songfestival. Maar de laatste jaren zit deze zangeres ook alles behalve stil. Zo bracht ze albums uit, deed ze mee aan Dancing With The Stars en zal ze dit jaar weer meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Voordat zij naar Helsinki reist, zal zij eerst 30 april op het Museumplein te zien zijn.

Pagina 6 van 40, totaal 238 artikelen