Leon Meijer's persoonlijke weblog

 • April, 2007
 • NonStopStage

  De afgelopen 3 weken ben ik in Den Bosch geweest ik heb 3 volle weken stage gelopen bij Caterpillar Ik loop stage op de ICT afdeling daar.

  Zoals je eerder hebt kunnen lezen ben ik samen met Twan (een klasgenoot van mij) naar ROC landstede geweest om daar de PvB (Proeve van Bekwaamheid) te doen, we hebben hierdoor 4 weken niet naar stage gekund, dus maar ff inhalen, dat heb ik gedaan door 3 weken VOLLEDIG stage te gaan lopen.

  Het is mij goed bevallen wel even wennen in het begin maar het ging prima, het werkt wel want je bent dan op de hoogte van wat er allemaal in het bedrijf gebeurd enzo, ook heb ik een All Employee meeting meegemaakt, dat is een meeting met alle personeelsleden in het bedrijf en daar wordt wat voorlichting gegeven en de cijfers worden getoond.

  Verder ben ik nu dj bij GalaxyWebRadio Ik heb geen vaste tijd maar check ff het programma-rooster op DjDarkster;) en luister gezellig mee!
 • Maart, 2007
 • Tropicana

  Vandaag ben ik met een stel vrienden naar Tropicana in Rotterdam geweest, dit is een groot subtropisch zwembad, was er nog nooit eerder geweest.

  Rond 11 uur vertrokken we vanuit Ermelo met de trein naar Amersfoort waar we moesten overstappen op de trein naar Rotterdam, we moesten naar Rotterdam-Alexander, hier zijn we Met Een Teeringsnelheid Rotterdam Onderdoor (METRO) gegaan, ik had ff geen strippenkaart bij de hand maar met 'n begeleiderskaart kun je ook door het poortje heen dus geen probleem;) Toen we in de buurt waren moesten we nog een paar minuten lopen.

  Toen we binnenkwamen hebben we betaald en hielp iemand van het personeel ons door de poortjes heen naar de kleedkamers, we hebben omgekleed en de kleren in een klein hoog en smal kluisje gepropt, ging net;)

  In 't zwembad hebben we onze handoeken op een paar stoelen gelegd en zijn we in 't water gegaan, eerst een paar keer van een familieglijbaan af, waar het de bedoeling is het water zo hoog mogelijk 't bad uit te krijgen:P

  Ook waren d'r nog meer glijbanen.

  • Groene
  • Dit is een korte, maar je gaat er heel snel dorheen en je knalt als 't waren het water in!
  • Blauw (2)
  • 2 blauwe glijbanen, dit waren 2 "luie" gelijbanen, dus lekker rustig!
  • Wildwaterbaan
  • Deze was niet echt super wild maar wel lache, én je hoeft er niet met zo'n band vanaf zoals dat in Den Bosch bij 't sportiom (waar ik vaak kom) wel moet.


  Ook zijn we in het buitenbad geweest en daar was ook een klein koudwater badje bij, en ook daar zijn we "ff" in gesprongen.

  Ook zijn we nog in 't bubbelbad geweest en hebben we wat rondgezommen.

  Om 18:00 zijn we gaan eten, we kregen een frietje speciaal cadeau, die hadden ze perongeluk ook meegegeven maar dat was fout;), uiteindelijk is het niet eens opgekomen maar wat boeit 't.

  Daarna zijn we naar huis gegaan, toen we op Rotterdam-Alexander aankwamen kwam er gelijk een trein aan, deze moesten we hebben en ging nog tot Amersfoort schothorst ook!, het laatste stuk waren we de enigste in de trein (nouja.. hebben niemand gezien die uitstpate en 't was het eindstation), we vroegen of de machinist niet ff door kon rijden tot Ermelo maar hij had daar niet de juiste informatie voor dus eventueel tot vathorst zou nog kunnen maar dat hebben we niet gedaan, we hebben gewoon gewacht tot de stoptrein naar Ermelo kwam.

  Thuis heb ik gedouched en enterprise geluisterd!

  Owja... kijk niet naar de tijd van dit bericht, ik geloof dat vanacht de klok verzet is;) of waar is dat uur anders heen:P
 • Nash Dom 2007

  Gisteren ben ik naar Amsterdam geweest om met Theo Cappon en Lodewijk Galenkamp te praten over het Nash Dom zomerkamp (zie Leon4Russia.info voor meer info

  Ik had een mailtje van Theo gehad waarin stond dat ik dit jaar niet mee zou kunnen naar Nash dom, en daar baal ik nogal van omdat nash dom voor mij nogal veel betekend.

  In het gesprek hebben ze verteld dat ze denken dat ik nog iets meer moet leren op het gebied van leiding geven, ik moet namelijk ook alsstagair/begleider mee omdat je als "kind" maar tot je 18de mee mag.

  Misschien moet ik het eerst in een Nederlands kamp proberen, hierover zou ik nog informatie krijgen. Misschien wordt ik dit jaar contactpersoon vanuit Nederland dat l ijkt me opzich ook wel leuk om te doen omdat je dan toch nog contact hebt met het nash dom kamp in Rusland, maar het mooiste zou natuurlijk zijn als ik gewoon mee mag maarja dat gaat ditjaar in iedergeval niet door.
 • Familieradio

  Zoals sommige wel weten, ben ik Dj bij Familieradio.com nu nog alleen te bereiken via http://sonokids.net.argeweb.nl.

  gisteren heb ik te horen gekregen dat Familieradio.com moet stoppen per 1 april omdat de sponsor in denemakren (radio station) voor zichzelf iets wil gaan beginnen, en familieradio gaat er dan dus uit (nouja sonokids gaat eruit), familieradio is een dochter van sonokidsradio, en dat valt weer onder sonokids, nouja een heel geblabla.. gisteren heb ik in iedergeval ongeveer een half uurtje uitzending gemaakt waarin ik het vertel, dit zal de laatste zending zijn op familieradio...
 • PvB update 3

  Zo, net terug van Landstede, vandaag was de laatste dag dat ik naar landstede moest, we hebben een evaluatiegesprek gehad, alles is goed verlopen en alle documentatie e.d. zijn allemaal Voldoende, we moesten nog 1 dingetje bijwerken en ook dat hebben we goed gedaan dus we zijn klaar!!.

  Dat betekend dat het nu tijd is voor: NonStopStage, aanstaande woensdag ga ik naar Den Bosch en ga ik vanaf donderdag 3 volle weken stage lopen (3 en half dus). Daarna zal (als het goed is) vanaf april het normale ritme weer opgepakt worden, 3 dagen school 2 stage.
 • Februari, 2007
 • Vakantie (uitgebreid)

  Zo weer terug in Nederland aangekomen waar de zon netzo schijnt als in Duitsland maar is een wat uitgebreidere log over de vakantie.

  I Foto's staan nog niet online maar ik zal de link hier posten als het zover is!
  Edit: De foto's zijn hier te vinden!

  Zaterdag 17 februari zijn we rond 9:00 vertrokken naar Duitsland, als eerste hebben we onze hond Rakker naar een honden-pension gebracht, daarna richting Duitsland, onderweg even wat gegeten en gedronken bij een soort wegrestourant (je kent ze wel met zo'n benzinepomp e.d. erbij), rond 14:00 kwamen we aan in Bad Laasphe (Sauwerland)

  Hotel van bovenaf met vierkant blokje op de plaats waar onze kamers waren.


  Foto: Hotel van bovenaf met vierkant blokje op de plaats waar onze kamers waren.

  We hebben toen de spullen naar de kamers gebracht, we zaten op de 4de etage, we hadden 2x een 2 persoonskamer (er stonden wel 3 bedden… maargoed toch een 2 persoonskamer.

  Daarna zijn we ff een korte wandeling gaan maken door ’t plaatsje, om 18:00 is ’t avond eten, dat was erg goed trouwens, na ’t eten zijn we gaan zwemmen in het zwembad (±15m bij 6m) en 1,40m diep, ook nog ff in de Sauna en ’s avonds niet te laat naar bed.

  Op zondag en maandag hebben we ondegeveer ’t zelfde gedaan, alleen vele wandelwegen waren niet begaanbaar door omgewaaide bomen (3 weken geleden was er een storm, die we in NL ook gehad hebben).

  Op dinsdag zijn we naar Winterberg geweest, heb ik ff op internet gezeten (o.a. een logje gemaakt). ’s Middags wat gedronken en ook nog naar de hoogste berg van ’t sauwerland geweest en naar het hotel waar mijn ouders en zusje (en Ilvy een vriending van mijn zusja) geweest zijn toen ik in Rusland was.

  Op donderdag was het de bedoeling dus naar dat zwembad te gaan, alleen waren we een beetje de verkeerde kant op gegaan dus zijn we weer terug naar ’t hotel gegaan en zijn we hier maar gaan zwemmen en in de sauna.

  Edit: Ook ben ik nog maar ff bij de kapper geweest, dat was namelijk hard nodig;)

  Vrijdag was een beetje een rustdag, ’s avonds de koffers weer ingepakt. En vandaag (Zaterdag 24 februari) teruggekeerd naar huis waar we rond 14:00 waren.

  En zo is de carnavalsvakantie 2007 alweer bijna voorbij:(

Pagina 4 van 40, totaal 238 artikelen