Leon Meijer's persoonlijke weblog

Vakantie (uitgebreid)

Zo weer terug in Nederland aangekomen waar de zon netzo schijnt als in Duitsland maar is een wat uitgebreidere log over de vakantie.

I Foto's staan nog niet online maar ik zal de link hier posten als het zover is!
Edit: De foto's zijn hier te vinden!

Zaterdag 17 februari zijn we rond 9:00 vertrokken naar Duitsland, als eerste hebben we onze hond Rakker naar een honden-pension gebracht, daarna richting Duitsland, onderweg even wat gegeten en gedronken bij een soort wegrestourant (je kent ze wel met zo'n benzinepomp e.d. erbij), rond 14:00 kwamen we aan in Bad Laasphe (Sauwerland)

Hotel van bovenaf met vierkant blokje op de plaats waar onze kamers waren.


Foto: Hotel van bovenaf met vierkant blokje op de plaats waar onze kamers waren.

We hebben toen de spullen naar de kamers gebracht, we zaten op de 4de etage, we hadden 2x een 2 persoonskamer (er stonden wel 3 bedden… maargoed toch een 2 persoonskamer.

Daarna zijn we ff een korte wandeling gaan maken door ’t plaatsje, om 18:00 is ’t avond eten, dat was erg goed trouwens, na ’t eten zijn we gaan zwemmen in het zwembad (±15m bij 6m) en 1,40m diep, ook nog ff in de Sauna en ’s avonds niet te laat naar bed.

Op zondag en maandag hebben we ondegeveer ’t zelfde gedaan, alleen vele wandelwegen waren niet begaanbaar door omgewaaide bomen (3 weken geleden was er een storm, die we in NL ook gehad hebben).

Op dinsdag zijn we naar Winterberg geweest, heb ik ff op internet gezeten (o.a. een logje gemaakt). ’s Middags wat gedronken en ook nog naar de hoogste berg van ’t sauwerland geweest en naar het hotel waar mijn ouders en zusje (en Ilvy een vriending van mijn zusja) geweest zijn toen ik in Rusland was.

Op donderdag was het de bedoeling dus naar dat zwembad te gaan, alleen waren we een beetje de verkeerde kant op gegaan dus zijn we weer terug naar ’t hotel gegaan en zijn we hier maar gaan zwemmen en in de sauna.

Edit: Ook ben ik nog maar ff bij de kapper geweest, dat was namelijk hard nodig;)

Vrijdag was een beetje een rustdag, ’s avonds de koffers weer ingepakt. En vandaag (Zaterdag 24 februari) teruggekeerd naar huis waar we rond 14:00 waren.

En zo is de carnavalsvakantie 2007 alweer bijna voorbij:(

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.