Leon Meijer's persoonlijke weblog

Tropicana

Vandaag ben ik met een stel vrienden naar Tropicana in Rotterdam geweest, dit is een groot subtropisch zwembad, was er nog nooit eerder geweest.

Rond 11 uur vertrokken we vanuit Ermelo met de trein naar Amersfoort waar we moesten overstappen op de trein naar Rotterdam, we moesten naar Rotterdam-Alexander, hier zijn we Met Een Teeringsnelheid Rotterdam Onderdoor (METRO) gegaan, ik had ff geen strippenkaart bij de hand maar met 'n begeleiderskaart kun je ook door het poortje heen dus geen probleem;) Toen we in de buurt waren moesten we nog een paar minuten lopen.

Toen we binnenkwamen hebben we betaald en hielp iemand van het personeel ons door de poortjes heen naar de kleedkamers, we hebben omgekleed en de kleren in een klein hoog en smal kluisje gepropt, ging net;)

In 't zwembad hebben we onze handoeken op een paar stoelen gelegd en zijn we in 't water gegaan, eerst een paar keer van een familieglijbaan af, waar het de bedoeling is het water zo hoog mogelijk 't bad uit te krijgen:P

Ook waren d'r nog meer glijbanen.

 • Groene
 • Dit is een korte, maar je gaat er heel snel dorheen en je knalt als 't waren het water in!
 • Blauw (2)
 • 2 blauwe glijbanen, dit waren 2 "luie" gelijbanen, dus lekker rustig!
 • Wildwaterbaan
 • Deze was niet echt super wild maar wel lache, én je hoeft er niet met zo'n band vanaf zoals dat in Den Bosch bij 't sportiom (waar ik vaak kom) wel moet.


Ook zijn we in het buitenbad geweest en daar was ook een klein koudwater badje bij, en ook daar zijn we "ff" in gesprongen.

Ook zijn we nog in 't bubbelbad geweest en hebben we wat rondgezommen.

Om 18:00 zijn we gaan eten, we kregen een frietje speciaal cadeau, die hadden ze perongeluk ook meegegeven maar dat was fout;), uiteindelijk is het niet eens opgekomen maar wat boeit 't.

Daarna zijn we naar huis gegaan, toen we op Rotterdam-Alexander aankwamen kwam er gelijk een trein aan, deze moesten we hebben en ging nog tot Amersfoort schothorst ook!, het laatste stuk waren we de enigste in de trein (nouja.. hebben niemand gezien die uitstpate en 't was het eindstation), we vroegen of de machinist niet ff door kon rijden tot Ermelo maar hij had daar niet de juiste informatie voor dus eventueel tot vathorst zou nog kunnen maar dat hebben we niet gedaan, we hebben gewoon gewacht tot de stoptrein naar Ermelo kwam.

Thuis heb ik gedouched en enterprise geluisterd!

Owja... kijk niet naar de tijd van dit bericht, ik geloof dat vanacht de klok verzet is;) of waar is dat uur anders heen:P

6 Reacties

Lineair

 • Sander  
  Hoi,

  Ik heb het stukje net gelezen. Je hebt gisteren dus een leuke dag gehad. Fijn om te horen / lezen
 • Marianne  
  he wat een leuke dag heb je gehad zo als ik het lees lekker naar het zwembad geweest.
  Het is zeker wel een groot zwembad zo dat je weergeeft aan mij en natuurlijk hoe ik het lees
 • Marko  
  hoi hoi,

  dat was me wat heh Leon... En zo hard mogelijk het water in. Ik had de grootste lol terwijl ik er eigenlijk niks van zag. Het ging om de snelheid. En mensen, jullie moesten Leon eens door die poortjes zien gaan bij de metro. Met dat gelach erbij was het haast film materiaal. En snel op Youtube :-D. We moeten in de toekomst gewoon nog zo'n dag organiseren. Het is mij goed bevallen.

  Groetjes, Marko
 • D@aN  
  Eey Leon!

  Vet dat 't zo leuk was heur! Glijbanen zijn vaak cker lachen. En bubbelbaden zijn helemaal relax!!!!
 • Nancy  
  Zo een fijne dag dus, leuk hoor. En ik had dat frietje wellekker gevonden hoor. Fijn dat jullie genoten hebben.
 • hazepaas  
  kga der ook binnenkort heen. Lijk me wel gaaf.
  mzzl

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.