Leon Meijer's persoonlijke weblog

 • Januari, 2007
 • Arnold

  Vandaag was 't dan zo ver, we gaan naar Arnold (Arnold is iemand die ik ken van Nash Dom, ook Marko heeft hem wellis ontmoet op Utrecht CS en Dian kent hem ook dus we zijn met z'n 3e naar Almere gegaan).

  Zo, vanmorgen vroeg opgestaan, om 10 voor 8 de trein gepakt vanuit Ermelo naar Eindhoven om Dian op te halen, om 10:02 terug naar Utrecht waar we Marko van de bus gehaald hebben.. We zijn naar 't loket gegaan op Utrecht CS om ff wat info te vragen want er waren wat werzaamheen op 't traject, uiteinderlijk zijn we dan via Duivendrecht naar Almere Muziekwijk gegaan, vanaf daar met de bus naar Arnold's penthouse, alles verliep prima alleen duurde 't iets langer. Arnold stond helemaal versteld dat ik nog wist hoe 't zat met de bussen daar omdat ik d'r pas 1x geweest ben om Natasha te brengen (ruim een half jaar geleden). We hebben een gezellige dag gehad, we hebben muziek gemaakt, gekletst en uiteraard gelachen, 's avonds zijn we bij de Chinees gaan eten, en daarna ging Arnold naar dansen en zijn we terug gegaan met de intercity naar Utrecht CS maar we moesten een stukje van het traject met een NS bus doen door die zelfde werkzaamheden, ook de terugreis ging goed, op Utrecht heeft Marko een enkeltje Eindhoven gekocht zodat hij ook ff mee kon om Dian weer naar huis te brengen (haar moeder zou haar komen halen op Eindhoven, 's morgens was ze met de taxi gekomen naar Eindhoven). Daarna ben ik met Marko terug gegaan naar Utrecht, Marko op de bus gezet en toen ben ik terug gegaan naar Ermelo, heb ik ff gedouched enzo rond 23:16 was ik thuis.

  Je zal wel denken, die hebben flinke kosten gemaakt zo met al dat gereis, maar dat valt reuze mee want ik had een dagkaart (gratis) van de NS die ik (3) gekregen heb van de NS omdat ik (en Marko ook trouwens) aan een test van de NS mee hebben gedaan..., zo kon Dian met mij mee reizen op de begeleiderskaart (= 1 begeleider gratis) alleen op de terugweg gingen we met z'n 3e naar Eindhoven dus was er een kaartje nodig;) maar zoals we al zeggen, vriendschap is meer waard dan geld dus al had het wel wat gekost.. we hebben een leuke dag gehagd!!

  FF wat leuke uitspraken
  "Hij kuste haar lippen . . . . . . . Zij sloot haar benen en **KRAK** zei zijn bril"
  "Mocht ik aan de drugs bezijken en aan de drank ten onder gaan, laat dan op mijn grafsteen schrijven ik ben te stoned om op te staan"
  "Je hebt die dingen niet nodig om te kunnen zien. Die dingen hebben jou nodig om gezien te worden"
  Door: Dian en Arnold

  Als Dian 't goed vind dan zal ik hier wat muziek posten die ze heeft opgenomen bij Arnold;)
 • School en Stage

  Lekker is dat zeg! krijgen ik en Twan (een klasgenoot van mij) gisteren te horen dat we volgende week de "proeve van bekwaamheid" moeten gaan doen op ROC landstede (is een soort exame) om Niv. 3 te kunnen halen, want Sonneheerdt zegt zo van "ja 3 moet ook stel dat je 4 niet haald" - onzin, er is helemaal geen tijd om 3 te doen maarja he wat doe je er tegen...

  Nu kunnen we ook geen stage meer lopen en is er ook bijna geen tijd meer voor PGO (een project dat we samen moeten doen met Suzanne), Ook doe ik nog mee aan de empowerment training elke dinsdag (komende 6 weken) dus dat is weer lekker georganiseerd allemaal (nou staat Sonneheerdt bekend om z'n goede (ehm ehm) communicatie), waar het opneer komt is dus dat we niv. 4 ook nog moeten doen, zijn ze bang dat we het niet halen wat een onzin!

  - Als ik dit van te voren had geweten, eerst een jaar bijna alleen maar office vakken (had ook wel de exames kunnen doen, was net zo goed en net zo snel...), en dan klagen ze bij sonneheerdt dat het slecht gaat HAHAHAHAHA...
 • Verjaardag 2

  Zo net terug uit 't café nog ff een logje.

  Zaterdag verjaardag voor vrienden enzo gehad, samen met Marko en Sevinç die waren ook in januari jarig dus waarom niet combineren...

  De bedoeling was dat Sevinç samen met Johannes rond een uurtje of 11 hier zouden zijn om boodschappent te kunnen gaan doen en vast wat voor te bereiden maar door wat ellende met de bussen waren ze er om half 1!! we hebben snel boodschappen ingeslagen en die naar huis gebracht vervolgens ik met Johannes naar 't station gesjeesd om de rest van 't station af te halen, (Sander zou per taxi komen, maar daar zou Sevinç wel op wachten thuis).

  Toen we terug waren hebben we gedronken en gebak (dat nog half bevroren was, volges mij was dat niet de 1ste keer:P). Verder hebben we de hele middag gekletst e.d. Ook ff naar m'n nieuwe server gekeken die ik van stage gekregen heb. Rond half 6 zijn we gaan eten bij Pinokio (friettent hier in Ermelo) daarna zijn we weer naar 't station gegaan en ging iedereen weer naar huis, ik ben met Sander terug gelopen want die werd weer door Valys opgehaald. 's avonds dan nog ff met Floris, Sander (Eefsting, dus niet die sander van net), Harrie en Benjamin naar 't café gegaan was erg gezellig weer (we waren naar de Hazenburg geweest, de laaste keer dat ik daar geweest ben met hun was toen Natasha nog in Nederland was!), toen we terug waren rond 02:50 hebben we bij harrie wat zitten kletsen en zo rond nu is iedereen naar de eigen kamer gegaan en is 't tijd om te gaan pitten!
 • Verjaardag

  Zo, dan is het zover, ik wordt vandaag rond 22:00 - 19 jaar!, gisteren (zaterdag) heb ik mijn verjaardag gevierd voor kennissen en familie, was erg gezellig, Marko was ook gekomen we hebben beneden wat gekletst enzo.

  Ik heb voor mijn verjaardag (letterlijk vóór (ervoor) en voor;) mijn verjaardag) een mengpaneel en compressorlimiter gekocht zodat ik wat beter kan uitzenden verder heb ik een draadloze headset gehad, ben ff een blokje rond gaan lopen buiten, zo'n ding heeft best een aardig berijk;)

  Aankomende zaterdag zal ik hier in Ermelo mijn verjaardag voor vrienden gaan houden, dat wodt vast ook heel gezellig! Nu ga ik maaris snel slapen want morgen weer optijd op om ff wat te kopen om op school te tracteren.
 • Donderdag 11 januari

  (weet ff geen geschikte titel:D)

  Vandaag weer naar stage geweest, een paar pc's geinstalleerd en antivirus gechecked en werkplekken ingericht, verder was het aardig rustig.

  's avonds heb ik nieuw geheugen gekocht voor de PC maar dat mag morgen weer terug want het werkt niet, het enige waat ik hoor is een lange pieptoon en verder gebeurd er niks, waarschijlijk niet compatible met het moederbord;)

  Morgen nog een dagje stage en dan zaterdag ff lekker rustig aan doen en zondag vier ik mijn verjaardag voor familie en kennissen.
 • Eérste schooldag 2007

  Vandaag was 't alweer tijd voor de 1ste schooldag van 't jaar 2007, zoals al bij ons gemeld was, zou de boel verbouwd worden (dat roepen ze al jaren...) maargoed tijd om naar een ander lokaal te gaan! super! (maarnieheus) de afdeling ZD (Zakelijke Dienstverlening) was al helemaal door docenten ingericht, maar bij ICT nog niet dus dat konden we nog lekker zelf allemaal uitzoeken. Het was een heel gekloot, alle pc's op een plek te zetten aansluiten en rommel opruimen enzo, en ik was ook gisteren al niet echt vroeg gaan slapen want we waren nog naar de kroeg geweest (heb alleen cola op btw geen bier ofzo), maargoed ik had 't na het 1ste blok eigenlijk wel gehad...

  Pauzes

  Ja de pauzes nogzoiets... we moeten nu naar de kantine van Proson (Productiebedrijf Sonneheerdt), hier gaan we normaalgesproken 1x (of minder) per week naartoe om vette hap te halen maar omdat onze kantine nu ook plat moet (over een jaar ofzo zal dat wel pas gebeuren verwacht onderhand iedereen maar OK) moeten we nu elke dag daarheen voor onze lunch, ook zijn de pauzetijden veranderd voor de grote pauze, van 12:30 tot 13:10 is het laatste dat ik te horen heb gekregen maar viavia heb ik weer gehoord dat 't weer terug veranderd wordt naar 12:20 tot 13:00, nja het zal ook allemaal wel! we mogen in iedergeval niet later naar huis of later opschool zijn.

  Verder is vandaag Sander (v. Meerendonk, die ook mee is geweest naar Rusland) hier dat is best gezellig!

Pagina 2 van 40, totaal 238 artikelen