Leon Meijer's persoonlijke weblog

Arnold

Vandaag was 't dan zo ver, we gaan naar Arnold (Arnold is iemand die ik ken van Nash Dom, ook Marko heeft hem wellis ontmoet op Utrecht CS en Dian kent hem ook dus we zijn met z'n 3e naar Almere gegaan).

Zo, vanmorgen vroeg opgestaan, om 10 voor 8 de trein gepakt vanuit Ermelo naar Eindhoven om Dian op te halen, om 10:02 terug naar Utrecht waar we Marko van de bus gehaald hebben.. We zijn naar 't loket gegaan op Utrecht CS om ff wat info te vragen want er waren wat werzaamheen op 't traject, uiteinderlijk zijn we dan via Duivendrecht naar Almere Muziekwijk gegaan, vanaf daar met de bus naar Arnold's penthouse, alles verliep prima alleen duurde 't iets langer. Arnold stond helemaal versteld dat ik nog wist hoe 't zat met de bussen daar omdat ik d'r pas 1x geweest ben om Natasha te brengen (ruim een half jaar geleden). We hebben een gezellige dag gehad, we hebben muziek gemaakt, gekletst en uiteraard gelachen, 's avonds zijn we bij de Chinees gaan eten, en daarna ging Arnold naar dansen en zijn we terug gegaan met de intercity naar Utrecht CS maar we moesten een stukje van het traject met een NS bus doen door die zelfde werkzaamheden, ook de terugreis ging goed, op Utrecht heeft Marko een enkeltje Eindhoven gekocht zodat hij ook ff mee kon om Dian weer naar huis te brengen (haar moeder zou haar komen halen op Eindhoven, 's morgens was ze met de taxi gekomen naar Eindhoven). Daarna ben ik met Marko terug gegaan naar Utrecht, Marko op de bus gezet en toen ben ik terug gegaan naar Ermelo, heb ik ff gedouched enzo rond 23:16 was ik thuis.

Je zal wel denken, die hebben flinke kosten gemaakt zo met al dat gereis, maar dat valt reuze mee want ik had een dagkaart (gratis) van de NS die ik (3) gekregen heb van de NS omdat ik (en Marko ook trouwens) aan een test van de NS mee hebben gedaan..., zo kon Dian met mij mee reizen op de begeleiderskaart (= 1 begeleider gratis) alleen op de terugweg gingen we met z'n 3e naar Eindhoven dus was er een kaartje nodig;) maar zoals we al zeggen, vriendschap is meer waard dan geld dus al had het wel wat gekost.. we hebben een leuke dag gehagd!!

FF wat leuke uitspraken
"Hij kuste haar lippen . . . . . . . Zij sloot haar benen en **KRAK** zei zijn bril"
"Mocht ik aan de drugs bezijken en aan de drank ten onder gaan, laat dan op mijn grafsteen schrijven ik ben te stoned om op te staan"
"Je hebt die dingen niet nodig om te kunnen zien. Die dingen hebben jou nodig om gezien te worden"
Door: Dian en Arnold

Als Dian 't goed vind dan zal ik hier wat muziek posten die ze heeft opgenomen bij Arnold;)

2 Reacties

Lineair

  • D@aN  
    Hey Leon !! Leuk logje !! Begeleiderskaarten kun je ook als gewoon vervoersbewijzen gebruiken. In de bus weten veel chauffeurs nie wat 't is. In de trein is ut wat moeilijker mar ut kan ook!
  • Sander  
    Leuk verhaal. En ook fijn dat het gezellig is geweest bij Arnold afgelopen zaterdag als ik het goed heb. Met Arnold is het altijd gezellig en grappig

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.