Leon Meijer's persoonlijke weblog

Verjaardag 2

Zo net terug uit 't café nog ff een logje.

Zaterdag verjaardag voor vrienden enzo gehad, samen met Marko en Sevinç die waren ook in januari jarig dus waarom niet combineren...

De bedoeling was dat Sevinç samen met Johannes rond een uurtje of 11 hier zouden zijn om boodschappent te kunnen gaan doen en vast wat voor te bereiden maar door wat ellende met de bussen waren ze er om half 1!! we hebben snel boodschappen ingeslagen en die naar huis gebracht vervolgens ik met Johannes naar 't station gesjeesd om de rest van 't station af te halen, (Sander zou per taxi komen, maar daar zou Sevinç wel op wachten thuis).

Toen we terug waren hebben we gedronken en gebak (dat nog half bevroren was, volges mij was dat niet de 1ste keer:P). Verder hebben we de hele middag gekletst e.d. Ook ff naar m'n nieuwe server gekeken die ik van stage gekregen heb. Rond half 6 zijn we gaan eten bij Pinokio (friettent hier in Ermelo) daarna zijn we weer naar 't station gegaan en ging iedereen weer naar huis, ik ben met Sander terug gelopen want die werd weer door Valys opgehaald. 's avonds dan nog ff met Floris, Sander (Eefsting, dus niet die sander van net), Harrie en Benjamin naar 't café gegaan was erg gezellig weer (we waren naar de Hazenburg geweest, de laaste keer dat ik daar geweest ben met hun was toen Natasha nog in Nederland was!), toen we terug waren rond 02:50 hebben we bij harrie wat zitten kletsen en zo rond nu is iedereen naar de eigen kamer gegaan en is 't tijd om te gaan pitten!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.