Leon Meijer's persoonlijke weblog

Afdelingsuitje Caterpillar

Goeiedag eem!

Vandaag ben ik, met de afdeling Business Support van stage, waar ik ook onder val, mee geweest naar 't afdelingsuitje.

We zouden eerst gaan fietsen op van die grote Jan/Piet plezier fietsen bij Duinoord vlak bij Den Bosch. Wte vertrokken in de gloeiende hitte wan 't was al de hele dag warm. Bij Duinoord aangekomen begon 't toch een beetje donker te worden en jaja 't begon te regenen en te onweren. We hebben dus niet kunnen fietsen, maar we hebben gezellig gekletst en wat gedronken op 't terras en in 't cafetje wat erbij was.

Hierna zijn we naar 't huis gegaan van onze baas, hier hadden we een bbq. We hadden wat partytenten neergezet. 't heeft ook hier wel wat geregend maar 't was erg gezellig:). OOk heb ik even met de Russische vrouw van Toon gepraat dat was ook erg leuk. Verder heb ik 't over het werk gehad e.d.

Rond een uur of 10 ben ik teruggebracht naar huis want de volgene dag moest ik weer optijd op om mee te gaan met het OKEE jeugdvakanties voorbereidingsweekend, want ik ga waarschijnlijk in de zomdervakantie een kamp leiden bij OKEE om te leren hoe het is om leiding te zijn in een kamp, zodat ik volgend jaar misschien wel weer mee kan naar Rusland als begeleider, want dat zou ik erg graag willen.

1 Reactie

Lineair

  • Johannes  
    Hey Leon.
    Nou Leon dan hoop 'k echt voor je dat 't volgend jaar weer 'n reis naar 't Rus achtige land word!
    Gegroet, Johannes.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.