Leon Meijer's persoonlijke weblog

"Goeiedag eem"

"Goeiedag even",

Zo tis wel weeris tijd voor een logje!
Gisteren waren Jaap en Johannes hier op de Wittenborgh, 't was weer super gezellig, we hebben wat geklooit met 't mengpaneel en gepraat over vanalles en nogwattes, we gingen ook ff langs de snackbar want 't avondeten was niet echt goed, ja 't eten opzich wel maar de kaas die erover zat... nee niet echt supers!

Op de trugweg liepen we langs een telefooncel waar jaja nogsteeds een Galaxywebradio.nl poster opgeplakt zit! en Jaap wilde eem (even) wat proberen met dat ding, met collect call ofzo maar 't lukte niet dus we zeiden "Jaap? we gaan" maar Jaap bleef dus wij liepen een stukje verder en gingen gebukt zitten dus jaap roept "**domme jonges!" en kwam recht op ons af dus ik dacht owjee die heeft 't gezien hé en hij liep ons straal verbij! dus wij keihard in de lach!:-P


Goed en dan vandaag nog! 's avonds was ik weer ff naar het Sonneheerdt huis gegaan waar Jaap "woont" we gingen ff lopen op de hei e.d. dat doen we wellis vaker (de laatste tijd niet zo vaak meer eigenlijk door stages e.d.). 't was avond4daagse in Ermelo deze week dus wij is kijken wat er allemaal liep, nou er waren meer fietsers dan voetgangers maar OK.. op de hei kwamen we een paar rare mensen tegen, die stonden daar met een hele groep (een klas ofzo van een school of iets) en die vroegen vanalles of wij konden zien waar ze stond vroeg zo'n meid en weet ik 't:P wel weer lol.

Ook kwamen we nog een stel fietsers tegen die kwamen van achteren aangereden roept zo'n vent ineens "JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW" wij dachten ooh daar heb je een bekende van ons maar dat bleek dus niet zo te zijn.


Zo... komende vrijdag een afdelingsuitje met stage en van 't weekend nog een voorbereidingsweekend (hoe?:P) op een kamp in de zomer (nee niet rusland helaas:( ) hierover later meer!

1 Reactie

Lineair

 • Johannes  
  Hey Leon.
  JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW
  Uhm..had Ruben kunnen zijn ahaha die zegt ook altijd JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW tegen mij!
  Ging maandag maar weer mooi...ja ja echo blijft leuk!
  Succes verder met de weblog e.d.
  En gegroet maar weer moi!!!

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.