Leon Meijer's persoonlijke weblog

Radio 538 Koninginnedag 2007 Line-Up part #3

DjYorit staat er niet bij, maar die schijnt wel te komen;) we zullen 't zien.

Tiesto
Onze nieuwe collega Tiësto heeft al heel veel bereikt, maar hij blijft nuchter onder zijn succes. En hoewel hij al aardig wat awards binnen heeft gesleept, is Tiësto nog stééds de meest succesvolle DJ ter wereld. En de beste DJ ter wereld komt optreden op het Museumplein, dus mis het niet!

Van Dik Hout
De band is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekbusiness. Al meer dan 15 jaar draaien deze mannen mee. Begin 2007 kwam Van Dik Hout met een nieuw album. Benieuwd hoe deze mannen live klinken? Kom naar het Museumplein!

Sophie Ellis-Bextor
Het is een tijd stil geweest rondom Sophie Ellis-Bextor, maar daar komt verandering in! De zangeres die in heel Europa bekend werd met de nummers Murder On The Dance Floor, Get Over You en Music Gets The Best Of Me, is helemaal terug. Met haar nieuwe single Catch You is Sophie van plan om de hitlijsten weer te gaan bestormen. Benieuwd naar haar nieuwe nummer? Zorg dan dat je erbij bent 30 april!

Edsilia Rombley
Edsilia werd vooral bekend door haar deelname aan de Soundmixshow en het Eurovisie Songfestival. Maar de laatste jaren zit deze zangeres ook alles behalve stil. Zo bracht ze albums uit, deed ze mee aan Dancing With The Stars en zal ze dit jaar weer meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Voordat zij naar Helsinki reist, zal zij eerst 30 april op het Museumplein te zien zijn.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.