Leon Meijer's persoonlijke weblog

 • December, 2011
 • Overzichtsblog 2011

  Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2011/2012. Wat was 2011 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

  Januari

  Bekijk alle blogs van januari hier.

  Het oud en nieuw feestje van 2010 naar 2011 heb ik ditjaar gevierd met Malou in Eindhoven bij haar familie, oud en nieuw was gezellig en rustig verlopen.

  In de eerste week van het jaar ben ik naar Johannes (@Bedum) geweest, was daar weer erg gezellig deze keer geen foto's en filmpjes maar zeker gezellige dagen gehad aar!

  Het jaar was nog niet begonnen of ik was alweer jarig op de 15de (tsja dat herhaalt zich elk jaar :-P).
  Ik had weer leuke spullen gekregen van alle mensen, helaas konden 3 mensen het niet laten om op hyves een bericht achter te laten, die zijn uiteraard VERWIJDERD;)

  Een week na de 15de heb ik mijn verjaardag voor vrienden gevierd in Ermelo, niet wetende dat dat wellis de laatste keer kon zijn in Ermelo!

  Februari

  Bekijk alle blogs van februari hier.

  Echtwaar? ja echtwaar, in februari ben ik terug verhuisd van Ermelo naar Den Bosch, een heel geklooi en gesleep met spullen maar na een aantal vermoeiende dagen/weken is alles over naar Den Bosch! In inrichten ben ik alleen niet zo goed, dat is nu anno 2012 nogsteeds niet 100% klaar :-P...

  Maart

  Bekijk alle blogs van maart hier.

  Ergens rond maart ben ik een beetje ziek geworden en dus veel thuis, beetje uitrusten en bijkomen enzo;)

  Natuurlijk was er carnaval, beetje laat dit jaar maar het was erg gezellig, nog met Malou en Harrie in Maastricht geweest.

  Verder zijn er nieuwe disks in de server geplaatst.

  Ook in maart, het 2de kind van mijn nichtje -- GEEN COMMENTAAR --.

  En natuurlijk heeft mijn zusje haar rijbewijs gehaalt, nu nog een auto, hoe krom kan het zijn; ik heb wel 'n auto maar geen rijbewijs, nee... logisch! :-P

  april

  Bekijk alle blogs van april hier.

  In april hadden we het met 10% shoppen bij JUMBO, lekker veel boodschappen gedaan met weinig korting :-P nja alles is meegenomen tog!

  Samen met Michael (Wolloe), Serhat en Malou ben ik nog bij de ZieZo (blindjes)beurs geweest en hebben we gekeken naar de nieuwste snufjes voor blindjes en slechtziendjes, er waren ditjaar niet echt denderende dinge te vinden.

  Ook kreeg ik deze maand mijn autotje waarmee ik elke dag naar mijn werk heen en terug ga, wie rijdt er dan? Nou om een lang verhaal kort te maken, iemand die het UWV regelt, of iemand die ik ken die kan rijden of... ik zelf?

  Na lange tijd ben ik ook weeris weze ski?n bij SnowWorld, ik was er niet zeker van of het de zelfde was als waar ik met Suzan en Sander was geweest maar het was idd dezelfde, het ski?n was zeker weer geslaagd, moeten we nog een keer doen!

  Koninginnenacht en dag heb ik ook gevierd, de Q nacht in Utrecht en Q dag in Amsterdam... Q is good voor U ofzoiets:P

  Mei

  Bekijk alle blogs van mei hier.

  In 2011 ben ik voor het eerst is bij het bevreidingsfestival geweest, wel in Zwolle samen met een Malou en wat mensjes uit Zeist, was ook zeker een geslaagde dag!

  Met Malou en Michael ben ik ook nog op de kermis geweest in Nieuwegein, kwam ik daar nog 'n collega tegen ook haha;).

  Juni

  Bekijk alle blogs van juni hier.

  In juni ben ik ff op bezoek geweest bij Rachel in Ermelo, ik moest de 23ste toch zijn ivm de verjaardag van Emmetje.

  Verder kwam ik een rat tegen bij de hamburger koning op Utrecht CS, bah wat was dat smerig zeg! Later hoorde ik van die jonge waar ik mee daar was dat hij bij nog meer Koning restaurants smerige dingen heeft gezien, dus.. you better not go there...

  Juli

  Bekijk alle blogs van juli hier.

  En in Juli dan onze mislukte vakantie naar Itali?, nouja de vakantie was niet mislukt verder maar door omstandigheden zijn we naar Oostende (Belgi?) geweest, was erg leuk daar! Volgend jaar hopelijk wel lekker VER weg, en dan net als al die mensen op Twitter zetten van wanneer tot wanneer je precies gaat zodat criminelen er ook nog wat aan hebben? NIET DUS, stelletje dombo's die alles online zetten wat ze GAAN doen, nja moeten ze zelf weten haha.

  Augustus

  Bekijk alle blogs van augustus hier.

  In augustus ben ik weer in Bedum geweest, bij Johannes het zomerse bezoekje was ook erg gezellig al leek het weer meer op herfst maarja dat mag de pret niet drukken.

  Ook natuurlijk LowLands 2011! de blog hierover staat alleen 2 maanden verder mocht je 'm zoeken!

  September

  Bekijk alle blogs van september hier.

  In september is het altijd feest, dan is LMeijer.nl (de website zelf;)) namelijk jarig, ditjaar al 5 jaar in de lucht, ik heb d'r al een paar uit de lucht zien vallen die ongeveer tegelijk met mij begonnen zijn, jammer hoor!

  Oktober

  Bekijk alle blogs van oktober hier.

  In oktober was het Halloween feestje van walibi weer! Ditjaar weer met Malou erheen geweest maar het was een stuk minder spectaculair dan voorgaande jaren, jammer jammer jammer, volgend jaar niet?

  November

  Bekijk alle blogs van november hier.

  Er zijn geen blogs geplaatst in november, heb ik niks gedaan dan? Nou dat wel maar niet boeiend genoeg om over te bloggen blijkbaar :-P.

  December

  Bekijk alle blogs van december hier.

  Dan december, tsja 3 weken vakantie aan het eind van het jaar, lekker chillen en feesten met de feestdagen.

  Oud en nieuw heb ik met Malou gevierd in Den Bosch deze keer.

  En kerst mogen ze van mij wel afschaffen of minder commercieel maken, ja tog;)

  Ik zou zeggen see ya all in 2012!

  LMeijer.nl
 • Kerstwens 2011

  Zoals elk jaar, ook ditjaar weer een kerstwens van LMeijer, tog moet ik een keer iets aan die tekst doen :-P

  Zie hier: http://www.lmeijer.nl/kerst2011
 • Oktober, 2011
 • Halloween 2011

  En daar zijn we weer, voor de 4de keer op rij: Halloween in Walibi! En voor de 3de keer met Malou.

  Allereerst even iets wat alleen bij LMeijer.nl kan:P de klok werd natuurlijk ook verzet, daarom zijn we ook dit weekend naar Walibi gegaan. Maar dan moet je de klok we ACHTERuit zetten in het NAjaar en dus niet, zoals wij, een uur vooruit - oeps:P We vonden 't ook al zo rustig op straat maar dat kwam dus omdat het bij ons 13:00u was en in de rest van NL pas 11:00u - ooeps, nja hierdoor wel 2 uur extra gehad ipv 1tje, maareh van mij mag dat klok verzetten er wel helemaal uit...

  Voorgaande jaren is het iedere keer nog gelukt om toegang tot de RIP ingangen van de spookhuizen te krijgen, ditjaar? "Daar moet je kaartjes voor hebben, RIP pas of niet, je moet sowiso kaartjes hebben" ow? oke nou dan niet...

  En die fontijn he bij 't begin die was ditjaar weer gewoon doorzichtig ipv rood, het lijkt er op dat ze dat elk jaar afwisselen, maar het was de 10de editie van Halloween dus mag je toch wat extra's verwachten maar helaas ;-).

  We hebben wel alle achtbanen bezocht behalve de Superman want die was jammer genoeg dicht, ditjaar was de Speed of Sound (weer) geopend (voorheen Via Volta) de Via Volta is heeeel lang dicht geweest wegens storingen en problemen iedere keer met het ding, nu is hij vernieuwd en heeft 'n nieuwe naam gekregen, Speed of Sound dus!

  Er stonden gigantische wachtrijen bij alle achtbanen van wel 2,5 uur bij sommige, gelukkig hadden wij hier geen last van en konden we bij de meeste achtbanen binnen 5 minuten instappen en wegwezen!

  Hoe was het met die scary gasten die met scheppen en kettingzagen mensen de stuipen of het lijf jaagden? Nou... die waren er wel maar hebben we eigenlijk niet veel gezien.

  Het was wel een gezellig dagje maar het was ditkeer een beetje saaier en minder spectaculair dan voorgaande jaren, maar misschien komt het ook omdat we het weekend ervoor ook al bij de Efteling zijn geweest nog voor Malou d'r verjaardag.

  Volgend jaar wieweet weer maar ik denk niet met Halloween...
 • LowLands 2011

  Zo, we hebben er lang op moeten wachten, de LowLands 2011 blog, net nog even de laatste weizigingen doorgevoerd en de foto's geupload.

  Het gaat allemaal supersnel zo is het 2010 en koop je kaartjes voor lowlands 2011 waarvan de line up nog niet eens bekend was!
  Meer dan een half jaar later was het dan donderdag 18 augustus eindelijk zover LowLands 2011!

  Op woensdagavond is Malou naar Den Bosch gekomen met alle spullen voor het festival in Biddinghuizen. We hebben de tent nog ff getest die we van haar broer geleent hadden, de tent was precies groot genoeg voor 2 luchtbedden en waar je de spullen dan laat zoek je maar uit :-P

  Donderdagavond zijn we met de trein richting station ‘t Harde gegaan vanaf hier zijn we verder gegaan per pendelbus naar het walibi festival terrain, hier waren we rond 20:30u, op die tijd sloten we aan achter in de grote rij die voor de LowLands ingang stond.

  Tijdens het wachten in de rij kwamen we wat mensen tegen die al eerder die dag hun toegang hadden gehaald, ze vertelde wat over hoe het er aan toe ging bij de ingang en ze showed vast het 2011 LowLands polsbandje, een gele met groene tekst, zag er cool uit!

  Na ongeveer 2 uur wachten waren we er dan eindelijk door, dus maar snel opzoek naar een plaats op 1 van de campings, overal stonden al tentjes, dus dat werd lekker zoeken, blijkbaar mocht je toch al eerder dan 18:00u op de camping je spullen neerzetten. We hadden een plekje gevonden langs het pad achter een oranje tent, lekker herkenbaar ook tussen al die kleine en grote tentjes op de campings.

  Nadat alles was uitgepakt en opgezet zijn we maar meteen begonnen met het verkennen van het terrein, eerst terug richting ingang, daar in de buurt was een brug die over een drukke weg heen liep zodat er geen moeilijkheden ontstaan met oversteken enzo.

  Aan de overkant waren ook nog een aantal campings en natuurlijk muntautomaten, geldautomaten zelfs een stand waar je aangife kon doen bij de politie indien nodig. Ook was er een chare-point waar je bijvoorbeeld je telefoon of mp3 speler kon opladen (uiteraard tegen betaling van 2 muntjes!). We hebben een rondje gemaakt over dat deel van het terrein en de campings aan die kant, daarna weer terug richting camping, nog ff checken waar de toiletgebouwen zijn enzo. Daarna maar slapen want het 'echte festival' begon pas de volgende dag.

  Op vrijdag begon het festival rond 13:00u dus richting ingang (niet de ingang van LowLands maar de festivalingang (het festivalterrein was gescheiden van de campings en hoofdingang) Hier waren alle feesttenten, podiums, eettenten, muntautomaten, winkeltjes en nog veel meer! Er stond een flinke rij vanaf de brug tot de festivalingang, we probeerde er een beetje tussendoor te komen en dit lukte ook nog wel aardig. Blikjes, flesjes en glas mag niet mee dus dat kan je in een grote bak gooien voor je door de polsbandjescontrole heen gaat. Hierna waren we er dan eindelijk door, maar nog niet van het wachten af want een security mannetje pikte random iemand uit de rij voor "controle" en ik mocht ook onderdeel zijn van dit feest zijn, ik mocht (nja moest) meelopen met zo'n poppetje naar achter de hekken, het eerste wat hij vroeg was of ik enige softdrugs mee had genomen, uiteraard had ik niks mee. Hierna nog foeileren maar gelukkig was alles goed. Hierna konden we dan eindelijk van het festival gaan genieten!

  We hebben eerst het festivalterrein een beetje overgelopen en alvast in een aantal tenten een beetje gefeest maar het festivalterrein was GROOT dus je kunt nooit in 1x alles tegelijkertijd zien.

  We hebben op LL2011 vele optredens bezocht, in elke tent was wel wat leuks te beleven! We waren vooral te vinden in en rondom de Alpha tent (de grootste tent die op LowLands 2011 te vinden was).

  Er waren ook super veel eet mogelijkheden van sushi tot friet van pannekoeken tot bami. En niet te vergeten waren er ook winkeltjes en je kon je zelfs laten masseren als je zou willen.
  De sfeer op het hele festival was ook geweldig iedereen doet gewoon zijn of haar ding en feeste gezellig mee! Hier en daar zaten soms mensen lekker te chillen en te genieten van het heerlijke weer want het was echt super (we hadden er een mooi kleurtje van gekregen).

  Op de camping was het de ene keer heel druk en de andere keer heel rustig, nou moet ik erbij zeggen dat we zo vaak nou ook weer niet naar de tent zijn geweest want alles was op en rondom het festivalterrein te doen. Snachts kon je nog terrecht in de 24uurs tent hier was 24 uur lang muziek voor de mensen die geen zin hadden in slapen of gewoon meer wilde.

  Er waren ook stands waar je warme blikjes kon inleveren en er weer koude voor terug kreeg. Later op het festival zag je ook steeds meer mensen lopen met bekers (lege bekers) als je er 10 had kon je die inleveren bij een aantal punten op het festivalterrein, je kreeg er dan 1 muntje voor terug en er lagen heeeeel veel (ook veel vertrapte natuurlijk) bekers.

  Hoe was het eigenlijk met de regen, nou die was er wel maar alleen tijdens de uurtjes dat het festivalterrein toch niet open was, dus eigenlijk toen we in de tent lagen? ja... hmm zou je zeggen dan zit je lekker droog toch? jazeker alleen niet als je een tent hebt die niet waterdicht is, nouja hij houd het water wel tegen maar als je bijv. tegen de zijkant aanligt of als er spullen tegen de zijkant aanstaan dan worden die wel nat, gelukkig hebben we het op een paar natte sokken de hele tijd droog gehouden! Zaterdag was een uitstekende dag hier hebben we dus ook vollop van kunnen genieten, zondag was ook bloedheet alleen wat minder zon maar dat was mooi tegen de verbrandingen van zaterdag:P.

  Op een avond toen we terug kwamen bij de tent dachten we... wat is hier aan de hand, waar is de ingang van de tent? Nou precies aan de andere kant dan voor we weggingen, iemand had dus ons tent omgedraaid! We hebben 'm gewoon weer omgedraaid, beetje jammer was dat wel maar of het nou als grapje was of uit privacy redenen (van de buren) weten we helaas nogsteeds niet...

  Op maandagochtend was het feestje weer voorbij en kon ik smiddags nog ff lekker naar Utrecht om een beetje te werken:(.

  LowLands 2011 super geweldig ookal was de line-up nog niet bekend toen de kaartverkoop begon (die binnen 2 uur afgelopen was omdat het al was uitverkocht).

  Zoals het er nu naar uitziet: C ya all next year @ LowLands 2012......

  Op LowLands deelde ze ook vuilniszakken uit met LowLands en "Trash Basher" erop, die hangt hier nu aan de koelkast;)

  Een aantal van de gemaakte foto's zijn hier te bekijken.
 • September, 2011
 • LMeijer.nl 5 jaar!

  We worden allemaal een jaartje ouder, zo ook LMeijer.nl, vandaag alweer 5 jaar in de lucht en het was nog niet de bedoeling te stoppen nee, een aantal sites van mensen die ik ken uit de tijd dat LMeijer.nl begon worden hier tegenwoordig als blank weergegeven en 1 is zelfs opgezegd maar dat was ik nog niet van plan;) Alles draait nu netjes in Amsterdam en er is niet al te veel meer mis gegaan daar.

  Vandaag is ook de eerste keer in 5 jaar volgens mij dat ik deze blog niet heb voorgeprogrammeerd :-P dus Live vannuit Den Bosch waar op dit moment heavy onweer LANGS trekt ;-)

  Binnekort de Lowlands blog online, de foto's worden nog ff uitgezocht en de tekst gechecked op typfouten en dan komt hij eraan!
 • Augustus, 2011
 • Een zomers bezoekje aan Bedum

  GoeieDagEem mensen, het moest ff duren maar het is gelukt! Ook in de zomer van 2011 ben ik weer gezellig een weekendje naar Bedum geweest, naar Johannes!

  Het was ff wat lastiger afspreken omdat Johannes pas is begonnen met werken bij de Saturn in Groningen, dus allemaal naar de Saturn en een iPad kopen :-P...

  Omdat ik vrijdag ook nog ff langs de huisdokter moest en bloed laten prikken ben ik vrijdagmiddag met de trein vertrokken richting Groningen, op internet zag ik dat er ergens bij 't Harde blikseminslag was dus ff afwachten, maar de pret begon al in Den Bosch, +10 min vertraging op de lijn naar Utrecht, dus een dikke 10 min te laat in Utrecht, aansluiting gemist uiteraard dus naar de infobalie, daar vertelde een NS medewerker mij dat er nogsteeds problemen met de bliksem waren en dat er bij Putten zo'n 3KM koper gejat was dus ook daar lag de boel stil, er er is maar 1 spoortje richting Zwolle vanaf Utrecht (nja, 2... 1 heen en 1 terug) dus afwachten, de trein van 15:51 dan maar richting Enschede, in Amersfoort riepen ze om dat alle verstoringen gefixed waren dus heel mooi! Overstappen op de Intercity naar Groningen maar die kreeg onderweg ook vertraging en mocht ALWEER verder als stoptrein (dit heb ik is eerder meegemaakt.....) gelukkig had ik stroom en Internet in de 1ste klas van de trein dus ik heb me wel vermaakt! In Groningen aangekomen nog wachten op de stoptrein naar Bedum die wel optijd kwam, uiteindelijk was ik er na een reis van ongeveer 4 uur en 8 minuten, dat is best veel :-P.

  We zijn gelijk een snackbar ingedoken om wat frites te eten, na het eten zijn we naar Johannes z'n huis gegaan, we hebben beetje commedy gekeken en gekletst en het een en ander op de computer gerommeld.

  Belangrijk om nog ff te melden is dat ik eindelijk de beloofde Jever Lime uit Duitsland gedronken heb! Een biertje met een beetje citroensmaak het lijkt een beetje op Desperado, zo ruikt het ook was erg lekker, het lege flesje heb ik mee naar huis genomen.

  Zaterdag overdag hebben we ook nog gefietst op Johannes z'n tandem, we moesten wel eerst de bandjes oppompen maar dat is wel gelukt met de pomp van de buren, later hebben we nog gekeken bij de Action voor 'n fietspomp en die bleken ze nog te hebben ook dus die kan JLeijenaar binnekort aan gaan schaffen!

  Zaterdagavond hebben we taco's gegeten en savonds nog Radio Enterprise103.com geluisterd met DJ Stentorprise, was weer ouderwets gezellig! Alleen een beetje jammer dat het amstel bier wat Johannes had niet helemaal lekker smaakte, na het eerste biertje nog maar een tweede geprobeerd maar die was ook niet echt te drinken, het was nog niet eens over datum...

  Zondagmiddag ben ik weer met de trein naar Den Bosch gegaan, ook niet vlekkenloos, tussen Den Bosch en Utrecht was een defecte trein dus er was beperkt treinverkeer (vraag je je toch af hoe dat kan, er liggen 4 sporen!) dat werd dus staan op het balkon, opgepropt met de rest van de reizigers en kom, laten we dan ook nog op alle tussenstations stoppen, nja... iets vertraagd kwam ik aan in Den Bosch!

  Was weer een gezellig weekendje Bedum/Groningen, nu moet JLeijenaar maar 'n keertje naar Den Bosch komen, dan zal ik is even wat bossebollen in huis halen!

  Owja en over het weer van dit weekend ga ik het NIET hebben! Pff, zomer noemen ze dat!

  Upcomming...
  LowLands 2011, de blog is al af maar er moeten nog wat foto's verzameld worden en de tekst moet nog ff gechecked worden maar dan komt de LL 2011 blog binnekort online!!!!!

Pagina 32 van 40, totaal 238 artikelen