Artikelen van Leon Meijer

 • Januari, 2011
 • Verjaardag 2011.2

  Zo, de feestelijke activiteiten van LMeijer.nl's verjaardag zijn ook weer achter de rug, zo heb ik het afgelopen weekend mijn verjaardag in Ermelo gevierd en laat ik 1 ding zeggen, het zou wellis de laatste keer kunnen zijn (kunnen zijn?? grapjas).

  Soms is het nog een heel ge-emmer om mensen uit te nodigen, er zijn van die mensen die vraag je iets en reageren vervolgens helemaal niet, /vaag :-P.

  Op vrijdagavond/nacht zijn we met de feestelijke activiteiten begonnen met z'n 3en en een hapje en een drankje, we hadden vast wat slingers opgehangen en gezellig gekletst, muziek geluisterd en achter de computer gezeten, rond een uur of 6 (smorgens) nog ff naar die jonge thuis geweest die ook op bezoek was, was ook wel gezellig, toen Malou en ik terug waren hebben we mijn huis even uitgemest, beetje opruimen en alles klaarmaken voor de verjaardag, boodschappen hadden we vrijdag al gedaan dus dat was al niet meer nodig ;-).

  Zo rond een uur of half 3 zou Karel er zijn, hij had 'n trein gemist dus kwam wat later, hij zou bellen als hij bij Putten was, maar op de tijd dat dat zou moeten zijn hoorde ik niks, toen ik hem belde kreeg ik de voicemail dus ik vermoede dat de telefoon dood was, en ja hoor even later belde hij vanuit de Phone House dat z'n batterij dood was, ik ben er met Malou heen gelopen maar voordat we weggingen kwamen we de buurvrouw tegen die melde dat ze last had van muziek "Jullie muziek hoorde we vanmorgen om 6:00u nog" - tsja het is tog weekend?, nja d'r vriend moet er vroeg uit ofzo door de weeks, nou ik zelf ook dus /niet zeuren en heb haar er veel plezier mee gewenst en ben snel naar Karel gegaan die al stond te wachten bij The Phone House.

  Nadat Karel er was, was het wachten op Johannes, Harrie en Nino, Johannes zou eerst nog langs Fons gaan en ik had stiekem wel verwacht die andere 2 ook en dat bleek ook zo te zijn, ze kwamen met z'n 3e aan, overdag hebben we gezellig (bij)gekletst, muziek geluisterd en met avond eten zelf gebakken friet gegeten, yummz! Rond half 10 heb ik met Johannes - Karel op de trein gezet, die moest zondag weer om 12:00u in Amsterdam zijn namelijk.

  Wij zijn die nacht nog naar de Twins geweest, daar was het ineens wel druk :-P was erg gezellig ook daar, Harrie was weer een beetje lam haha maar dat is van hem wel bekend:P.

  Toen we terugwaren moesten er nog 'n paar roken dus hebben we nog een tijdje op het balkon gezeten en zo rond half 5, 5 uur zijn we dan tog maaris gaan slapen...

  Zondags rond half 11, 11 uur er weer uit, Johannes ging op tijd terug want hij moest zijn hond ophalen bij de oppas. Nino en Harrie zijn wat later gegaan en eerst nog wat gaan drinken (Koffie) bij Oma's Café.

  Owja wat de cado's betreft, van Malou had ik een spel triominos gehad (maar dat was al de week ervoor;)) en 2 grote glazen, van Karel geld, van Johannes een doosje zeer-verslavende-chocolade-dingetjes namelijk "After Eight" yummmz (die lust je volgens mij of WEL of NIET maar iets ertussenin bestaat niet ofzo:P) en 6 glazen. Dan van Nino en Harrie een fles Vodka (Da Da Parusky Vodka etto osjin charasjo!).

  Zondagavond maar weer zonder fietskaartje met de trein :-P. En zo kwam er ook weer een eind aan LMeijer's verjaardag in 2011.

  Hier nog even een fototje, gemaakt door Malou (die staat er dus niet op).

  Binnekort op LMeijer.nl: ~Alle lijntjes naar LMeijer.nl zijn bezet, hierdoor is er op dit moment geen informatie over toekomstige blogs beschikbaar. Kom later terug~
 • Verjaardag 2011

  Ja en ook in 2011 is LMeijer weer jarig geweest, tsja en dat terwijl het jaar net 15 dagen jong is!

  Afgelopen zaterdag heb ik in Den Bosch mijn verjaardag gevierd voor familie en kennisen!

  Even wat geneuzel;

  - Het eerste SMSje was van Rosalie en kwam net iets voor 0:00u binnen.
  - Het eerste cado kwam van mijn ouders.
  - Als eerste aanwezig was Malou.
  - Er zijn 3 hyves krabbels verwijderd omdat ik die vergeten was dicht te zetten.

  Goed genoeg van die onZin, zaterdagochtend na het opstaan heb ik eerst even wat ontbeten en daarna het cado van mijn ouders uitgepakt, dat was een nieuw scheerapparaat en dat was nodig ook want 1 van mijn 2 oude is vorige week overleden en de 2de die werkte al maar half... Van Malou kreeg ik een spelletje Triominos.

  Na het eten en uitpakken ben ik met Malou naar de Plus geweest om Energydrank en kaasdingetjes te halen, heel appart dat de Plus! in Den Bosch 5 cent minder vraagt voor die blikjes dan in Ermelo /Vaag /NietBoeiend.

  Helaas hadden ze die kaasdingen die wij wilde hebben (12 van die snacks) niet dus ben ik in HyperSpeed naar het andere winkelcentrum gevlogen om ze te halen bij Super de Boer en die had ze wel gelukkig!

  Toen ik terug was hebben Malou en ik een spel van Heineken gespeeld, daarna kwamen opa en oma uit Deventer, die hadden ditkeer wél lekkere drop mee genomen en geld gegeven + nog 5 euro van de st.klaas / kerst.

  Rond 16:00u was iedereen er, van de buren heb ik nog een CD mapje gekregen om CD's/DVD's/BR's in te bewaren en geld, van de anderen heb ik ook geld gekregen.

  Rond 17:30u ben ik met Malou er even vantussen geweest, wij moesten even bij iemand langs om iets te bekijken, watdan? Tsja.... daar kan ik nog even niks over zeggen maar misschien heb ik binnekort een nieuwtje te melden;) - Stay tuned dus.

  Na het avondeten (frietjes) nog even een nieuwe aflevering van Kinderen geen Bezwaar gekeken en rond 20:00u kwamen Wilma en Micheal uit de straat nog ff langs die konden namelijk niet overdag.

  Savonds laat ben ik met Malou nog even naar de stad geweest om het feest af te maken, om 03:35 waren wij weer thuis en zijn we maaris gaan pitten.

  De volgende dag was het mooi weer buiten, lekker zonnetje erbij dus zijn we nog ff een stukje gaan lopen en ff naar het winkelcentrumpje geweest want 't was tog koopzondag.

  Volgende week nog 'n keer feest in Ermelo en dan is het verjaardagsgebeuren voor 2011 ook weer achter de rug!

  Till next week!
 • In 2011 naar Bedum

  Na tot maandag bij Malou te zijn geweest was het weeris tijd om naar Johannes te gaan in Bedum (Groningen), dinsdag ben ik er is heen gegaan!

  Ik was er al rond een uur of 14:00u, er lag nog een beetje ijs/sneeuw op de straten en het was erg koud maar dat mag de prêt natuurlijk niet drukken.

  Johannes heeft sinds kort een hond, Sasja heet ze, hij heeft haar gekregen van familie, we hebben dus gelijk maar een klein blokje om gelopen. Smiddags hebben we bij zitten praten en zijn we ook nog even met de tandem weggeweest, opzich was het wel fiets weer alleen beetje koud;).

  Na de fietstocht zijn we boodschappen gaan doen bij de plus, Johannes had zin in Taco’s dus hadden we daar spullen voor gekocht. Na het avondeten hebben we even achter de PC gezeten, gekletst, biertje gedronken en met de hond gelopen.

  De volgende dag hadden we besloten om naar de stad (Groningen) te gaan, hier zijn we opzoek gegaan naar de Media Markt, omdat we niet precies wisten hoe we daar moisten komen hebben we het aan een paar jongens gevraagd die ons vervolgens hebben verteld hoe we bij de MM moesten komen.

  Bij de MM hebben we wat naar laptops en computer apparatuur gekeken waren wel wat interressante dingetjes maar niks gekocht. Omdat we er tog waren zijn we gelijk de Computerland ingegaan, een winkeltje tegenover de MM in Groningen, hier was het personeel echter uiterst onvriendelijk, we zijn er niet lang binnen geweest maar Johannes heeft er nog wel iets gekocht!

  Op de terugweg hebben we nog ff wat lekkers gekocht bij de Kiosk en zijn daarna met de trein naar Bedum gegaan, hier hebben we weer gelijk boodschappen gedaan voor het avondeten, na het avondeten hebben we weer wat gekletst, gedronken, gecomputerd e.d.

  Donderdag ochtend moest Johannes radio maken op Radio Vriendschap (punt NL), ik heb hem geassisteerd met draaien en na het draaien ben ik weer terug gegaan naar het Ermelosche.

  Waren weer geslaagde dagen in Bedum, ditkeer geen overload aan filmpjes en foto’s maar wieweet de volgende keer weer!
 • Oud op Nieuw 2010-2011

  Zo, daar ging weer een heel jaar! En wat voor een jaar! Lees er alles over in de overzichtsblog van 2010.

  Oud en nieuw van ditjaar was niet in Ermelo zoals vorig jaar en ook niet in Zeist zoals 2 jaar geleden. Ditjaar heb ik oud en nieuw gevierd in Eindhoven bij Malou, haar ouders en zus.

  Ons oud en nieuw begon eigenlijk al een paar dagen eerder, namelijk op woensdag. We hadden nog een uitgestelde St. klaas / kerst te vieren met surprises, dus in de laatste week van het jaar nog even hard werken aan de surprise! Ik had een 3 laags tart gemaakt (geen echte natuurlijk maar van karton :-P) en Malou had een tafel gemaakt met het spel mens erger je niet erop, zag er vet uit!

  Op donderdag zijn we met de trein weer naar Eindhoven gegaan, we hebben savonds nog film gekeken en wat dingen via uitzending gemist.

  Vrijdag, 31 december 2010… de laatste dag van het jaar bestond voor on suit een beetje naar de stad gaan, gezellig eten met z’n allen en savonds wat TV kijken e.d. Ook zijn we savonds nog langs Simone gegaan om haar alvast de beste wensen te wensen, rond kwart voor 12 waren we daar terug van en hebben we nog snel ff wat terug gekeken op internet, om 0:00u hebben we elkaar de beste wensen gewenst, je kent ‘t wel handje, knuffel, kusje e.d.:-P en de champagne niet te vergeten natuurlijk! Rond half 1 zijn we nog ff een rondje vuurwerk gaan kijken, wij hadden alleen sterretjes want vuurwerk afsteken is niet echt boeiend :-P.

  Het was erg gezellig met oud en nieuw, maar echt laat hebben we het nou ook weer niet gemaakt, uur of 2 half 3 (voorgaande jaren was dat rond 5 a 6 uur :-P maarja als het maar gezellig is he ;-)).

  Op 1 januari zijn we bij de oma’s en opa langs geweest en savonds naar de stad tot een uurtje of 3 – 4 daar gebleven, ‘t was vrij rustig maar dat komt natuurlijk omdat het 1 januari is.

  In de planning stond ook nog naar het openlucht museum gaan maar door gladheid rondom Arnhem hebben we dit niet meer gedaan, dan maar een keer naar de winterefteling;).

  Goed, ons oud en nieuw was dus goed, ik hoop dat jullie ook een leuke jaarwisseling gehad hebben en dat je je er nog wat van herinnert :-P.

  Ik zou zeggen maak er een mooi jaar van en tot 2012!
 • Gelukkig 2011!

  Hallo allemaal,

  Ook voor 2011 weer het beste gewenst! Maak er een mooi jaar van en doe geen dingen die ik wel zou doen...

  Nog goeie voornemens voor ditjaar?

  De overzichtsblog van 2010 zal binnekort verschijnen op LMeijer.nl.
 • December, 2010
 • Overzichtsblog 2010

  Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2010/2011. Wat was 2010 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

  Januari

  Bekijk alle blogs van januari hier.

  Januari van ditjaar begon eigenlijk vrij rustig, mijn verjaardag van de 15de van januari heb ik voor familie in februari gevierd en voor vrienden een deel later omdat we het gecombineerd hadden.

  Het jaar begon uiteraard met Oud en Nieuw samen met Joyce en Laura. Laura en ik vonden het erg gezellig, Joyce vond het wat minder maar dat is te begrijpen want Delano kon er niet bij zjin.

  Februari

  Bekijk alle blogs van februari hier.

  In februari dus het gecombineerde verjaardagsfeest, dit was minder geslaagd dan de bedoeling was, zo'n combinatie is niet altijd op en top geweldig...

  Tsja en dan staat er bij blog nummer 138 vermeld dat het de bedoeling is dat ik mijn verjaardag volgend jaar (2011) in Den Bosch zou vieren, dat gaat alleen niet lukken, nouja dan maar in 2012.

  Maart

  Bekijk alle blogs van maart hier.

  Is er in maart niks gebeurd ofzo? Er zijn die maand geen blogs geschreven op LMeijer.nl maar onsmam is jarig geweest en de reguliere dingetjes.

  April

  Bekijk alle blogs van april hier.

  Goed dan maar snel door met Arpil 2010, in deze maand is de oude server-bak vervangen door een nieuwe HP servert die geplaatst is in het datacenter in Amsterdam, vanaf nu dus een beter en sneller berijkbare website!

  Op 24 april had ik nog een etentje ter ere van mijn opa en oma's verjaardag (van vaders kant) met veels te zoute frieten en neefjes die spare ribs mee naar huis nemen omdat ze het niet opkunnen enzo, tsja Meijer he... dat zegt genoeg – stelletje mafkezen :-P.

  Mei

  Bekijk alle blogs van mei hier.

  Zo, aanbeland bij mei, mei 2010 was toch wel de maand waarin het allemaal begon, de rest van het jaar is zo'n beetje gebouwd op deze maand, ik dacht kom laat ik eens contact zoeken met Malou voordat ik op vakantie ging naar Duitsland, en dat resulteerde in "2010" maar dat snap je wel als je de rest van deze overzichtsblog hebt gelezen.

  Duitsland 2010, vakantie 1.0 2010. Ouders 25 jaar getrouwd dus we gaan op vakantie! Leuk, waarheen en waarom al in mei, mijn ouders hadden Turkijke als idee of een ander mooi landje, maar uiteindelijk jaja werd 't gewoon weer ouder(s)wets Duitsland! En dat was nog een goeie vakantie ook!

  Lekker eten bij Der Brabander en zwemmen in zout water en het filmen van een ezeltje, very funny: -).

  Ook heb ik in mei Jean-Paul (stagaire Hofstee bAutomatisering) nog een keer gezien, het kwam er steeds niet van om af te spreken maar 't was toch nog gelukt en dat was ook erg gezellig;).

  Juni

  Bekijk alle blogs van juni hier.

  Op 4 juni 2010 schreef LMeijer.nl dat ik een vaste aanstelling heb gekregen bij de Gemeente Utrecht, dat is mooi nieuws dus doorgaan zo;).

  Juni, lekker warm buiten, het zonnetje doet weer goed z'n best, er wordt veel op en neer gevlogen door de weeks van Ermelo naar Harderwijk en terug, soms wel 2x per week :-P Maar dat geeft natuurlijk niks.

  Goed en nu op naar het LMeijer.nl FeestWeekend, te beginnen bij de verjaardag van mijn zusje, die is 19 geworden op 3 juni al maar het feestweekend was gepland rond de 10de. Na de verjaardag van Manon dan nog het feest van het 60jarig huwelijk van mijn opa en oma (moeders kant) dat werd in 2 delen gevierd en was ook erg gezellig! De foto uit het Brabants Dagblad hebben ze uiteindelijk ook nog gekregen (niet digitaal helaas).

  Zo en nu gaan we helemaal van hot naar her, van Zuid naar Noord en weer terug ... Eerst naar Johannes in Bedum, nog nooit geweest dus veel foto's en filmpjes gemaakt, was erg gezellig in Studio Bedum.

  Na Johannes ben ik bij Malou in Eindhoven geweest, ook ff naar stratumseind geweest uiteraard want dat zou "ooit is gebeuren" en is dus ook gebeurd.

  Dan was er in Juni nog de gezellige zomermarkt van Sonneheerdt, had er een dagje vrij voor genomen, smorgens op de fiets met Malou er heen, beetje rond gehangen daar en gekletst met de stand-houders ((oud)cursisten) en beetje meegeholpen met Helmi van Olmen en ook Malou ff geholpen met de koffieautomaten daaro.

  Tsja ook al een tijdje ben ik aan het zoeken naar een huis in Den Bosch om het Ermelosche te verlaten, ik had in juni een weekendje rust op de planning staan na al dat gezuip, gefeest en ge-njalaatmaar en toen was het... TELEFOON, de woningstichting, of ik wilde gaan kijken naar een appartement aan de Maaspoortweg, dus ik met Malou daar naartoe, was opzich wel mooi enzo maar er moest nog aardig wat aan gebeuren dus heb ik uiteindelijk besloten om het tog maar niet te doen, better luck next time!

  Juli

  Bekijk alle blogs van juli hier.

  Je ziet het, de lappen tekst worden steeds langer en langer, het ene weekend naar het andere gaat voorbij, Malou en ik doen wel erg veel samen he? Ja niet verkeerd tog want het is gezellig, ooit had ik eens ander half jaar verkering met ene Rachel S uit Amsterdam, dan zou je zeggen verkering=veel samen doen, nou met Malou heb ik niks maar is wel =veel samen doen, wel zo'n 10x zoveel denk ik zelfs, sjonge 't is me wat, maar genoeg gezwetst we gaan verder en wel met de NS en wel net de laatste trein die direct van Utrecht naar Den Bosch ging, 1 trein later zou omreizen via Nijmegen (dat werd 't ook, op de trugweg;)). Eerst naar Eindhoven naar Malou en daarna de 50jaarse bruiloft van Peter en Astrid Popelier (uit de straat bij ons), was ook een leuk feestje;).

  En ook Hester heeft deze maand nog bezoek gehad van mij en Malou, want ze heeft een tweede kindje gekregen, Daniël heet hij, we zijn op kraamvisite geweest in Harderwijk.

  Dan was er ook nog LMeijer.nl Vakantie 2.0 2010, met Malou een weekendje kamperen in het bosrijke Nunspeet, heerlijk een beetje boslucht opsnuiven, dit in de tent van Janet Polinder (ownee, die is gescheiden nu is het Janet Vlijm ofzoiets :-P) met ontbrekende tentstokken enzo, dit was ook wel gezellig beetje camperen, eten en zwemmen enzo.

  Augustus

  Bekijk alle blogs van augustus hier.

  Welkom in augustus, in augustus gaat de rem erop! Nog even in de laatste week van juli de boel goed afbreken!... "Turbo turbo going fast, hyperspeed we never rest" (Uit: Newkids – Turbo ;-)) en daarna aan het eind van de vorige maand / begin van deze maand vind er een tijdelijke, 3,5 maand durende verhuizing plaats van Malou naar Tiel, hierdoor is het niet meer zo makkelijk om savonds wat te gaan ondernemen maar daar vinden we wel wat op! De bedoeling is om elke zondag (zolang nodig) en woensdag op en neer te gaan naar Tiel.

  Op 15 augustus ben ik met Malou en haar ouders naar Scheveningen en Madurodam geweest, lekker ff een dagje eruit weer, dat mocht ook wel!

  2010 lijkt ook wel het jaar van de vakanties, versie 3.0 in de laatste week van de maand, via via hadden mijn ouders een huisje gehuurd in Zeeland, omdat ze op 23 augustus officieel 25 jaar getrouwd zijn, het was nog aardig lekker weer die week (in Zeeland dan ;-)) dus we hebben er van genoten!

  September

  Bekijk alle blogs van september hier.

  In september ben ik eerst met Malou en Rosalie gaan zwemmen in Oss, lang niet geweest daar! Dat was weer gezellig.

  Ook bestaat LMeijer.nl deze maand 4 jaartjes!

  Dan heb ik ook nog mijn Prince2 Certificaat behaald, wat een saaie stof was dat zeg, gelukkig was de "cursus-opzig" wel gezellig en interessant maar wel droge zooi!

  Op 19 september is mijn vader 50 jaar geworden dus wéér een feestje! We vierden het in Den Bosch in de tuin in het tentje, Malou en ik deden beetje de muziek.

  Ook ben ik nog bij Hester geweest met Malou, eigenlijk zou ik met Hester naar Malou gaan in Tiel maar de voortgang van toen liet dat niet toe, Malou zit 3 maand in Tiel maar echt wonen was het ook niet dus zodoende was het niet echt mogelijk om met Hester daar heen te gaan, nouja maakt ook niet uit, probleem = opgelost.

  Oktober

  Bekijk alle blogs van oktober hier.

  Dan zijn we aanbeland bij maand 10 van jaar 2010 en we beginnen dan ook maar bij dag 10: 10-10-10 voor veel mensen die willen gaan trouwen de dag bij uitstek om dat te doen, zelf zou ik daar niet voor kiezen maar dat is mijn persoonlijke mening.

  Op 10-10-10 zijn Tommie en Lotte getrouwd, Lotte is familie van Malou en ik was mee naar de bruiloft en savonds dus weer 'n feestje.

  Dan was op 14, nee ehm 15 oktober Malou jarig, die werd 22 dus dat hebben we uitgebreid gevierd met kaasfondue en lekker stappen in Eindhoven!

  Aan het eind van oktober nog ff snel naar Walibi, het was weer Halloween, ditjaar niet na het verzetten van het klokje maar boeie 't was gezellig en de fontijn bij de ingang was ditjaar weer rood ;-).

  En nu op naar:

  November

  Bekijk alle blogs van november hier.

  Zo kom je nooit in Den Haag en zo 2x achter elkaar en 2x met net geluk met de trein!

  Het eerste weekendje Den Haag, nouja avondje Den Haag was de verjaardag van Karel, tsja die is verhuisd daarheen dus niet meer naar Grave voor zijn verjaardag, hij woont daar samen met zijn ex-vriendin, is wel een leuk huisje alleen KOUD brrrrrrrr.

  Het 2de weekend in Den Haag was het weekendje weg met Malou, ouders, zus en broer+vriendin. Was een gezellig weekendje en ook mooi weer! We zijn naar Scheveningen gelopen en waren de voordeur sleutel kwijt :-P oeps.

  Aan het eind van november nog ff vechten om LowLands kaarten voor 2011, die zijn binnen dus volgend jaar in iedergeval een blog over Blowlands, ehm ik bedoel Lowlands typfoutje moet kunnen:P

  December

  Bekijk alle blogs van december hier.

  Welkom in de laatste maand van het jaar, december alweer pfff dit jaar ging echt hard zeg sjonge jonge, vooral dat laatste deel ging vrij hard!

  In december weer de vaste prik, sinterklaas, kerst en oud 'n nieuw en de 3 weken durende kerstvakantie van LMeijer.nl

  Ook nog lekker wezen zwemmen in Amersfoort, van de duikplank van 10M naar beneden jumpen, vetjes hoor!

  Met kerst een dubbele mislukte planning:P, gezellig bij Malou en met mijn ouders en opa en oma uit eten.

  Lekker veel sneeuw en kou en daarna het jaar uitknallen op Oud 'n Nieuw in Eindhoven.

  Einde

  Zo, dit was de overzichtsblog weer, 2010 een jaar met veel gebeurtenissen en dingen om niet te vergeten.

  2011 zal wel een gek jaar worden (11 = gekkengetal) :-P.

  Is er al wat planning bekend voor '11? Nou... niet echt, ik en plannen dat gaat niet samen, maar een verhuizing van Ermelo naar Den Bosch bijvoorbeeld staat wel in de planning, de winterefteling in januari of februari en carnaval in maart, verjaardag van onsmam in maart en vast in de zomer nog wel een keer iets van vakantie, we zullen het zien, we zullen het meemaken!

  Het beste voor 2011 en dit was 'm de vertraagde overzichtsblog van 2010!

  Verzoeken tot verwijderen van namen, opmerkingen of overige zaken zullen worden geweigerd.

Pagina 28 van 40, totaal 238 artikelen