Artikelen van Leon Meijer

 • December, 2010
 • 10M en Kerstvakantie 2010

  Goeiedageem,

  Zo op deze 2de kerstdag even een gaatje gevonden om een log te schrijven over het afgelopen weekend, niet dat er super veel boeiends gebeurd is hoor maargoed that doesn't matter!

  Laten we beginnen met het feit dat ik vanaf vrijdag 17 december 3 weekjes vakantie heb, inderdaad dat is zeker maar heel kort maarja er moet nou eenmaal gewerkt worden he;)

  Al een hele tijd hadden Malou en ik het idee te gaan zwemmen in Amersfoort maar door gebrek aan informatie qua adres e.d. wisten we niet "waar" en op internet is echt geen bal te vinden daarover (Nou vind ik Amersfoort tog een stad van 300x niks mja... :-P) maar gelukkig wist de moeder van Malou ons de juiste gegevens te geven dus zijn we wezen zwemmen bij het Sportfondsenbad in Amersfoort, echt heel veel was er niet maar wel een serie duikplanken, maar het duikbad was in eerste instantie dicht tot er zo'n poppetje van het zwembad kwam vragen aan iedereen of we een keer van de duikplank afwilden, nou natuurlijk!

  Er waren een aantal duikplanken, eentje van 3,5m, 5m, 7,5m en 10m hoog.
  Je voelt 'm al aankomen:P Eerst maaris van die van 3,5, daarna dan ook maar de 5 (slik:P) 7,5??? --- ach komop why not! dus ook 7,5 nog meer "slik, bons bons in je keel" haha, dus ehm na 7,5m bleef er nog maar 1 over namelijk 10m! Dusss trapje op... nog een trapje, nog een... tot bovenaan het torenTJE van 10m. Tjsja daar sta je dan naar onder te staren naar een zwembad van ongeveer 5m diep, tsja de adrenaline knalt erover dus dan tog maar springen, en voor je het weet zit je op -4m diepte in een zwembad:P dat was echt vetjes om van die hoogte af te springen!

  Na het zwemmen zijn we nog even het centrum van Amersfoort ingegaan en daarna zijn we door de sneeuw (of zoals sommige mensen op twitter zettten door de #FFFFFF (= hexadecimale kleurcode voor wit)) naar station Amersfoort Schothorst gelopen en hebben daar de trein gepakt naar huis.

  Kerstpakket

  Ook had ik ditjaar weer een kerstpakket gekregen, nou moet ik blij zijn DAT ik er een krijg maar ALWEER dat achterlijke gedoe met dat je zelf je cadeaus online moet uitkiezen, wat een prut zit daar tussen zeg! gedverdemm! maargoed ook daar heb ik wat van gemaakt want al een jaar of 2 zit ik ermee dat ik wellis frietjes wil bakken of iets dergelijks dus ikke kijken of er ook een frituur tussen zat en jahoor dus nu heb ik als kerstpakket maar een frietpan genomen hmmmmm lekker! :-P Ook nog een muismat met blauwe verlichting als er wat op is aangesloten en een extra batterij voor een mobiele telefoon (compatible met meerdere telefoons).

  Volksverhuizing

  Door dubbele planningen e.d. is de kerstplanning een beetje in de soep gedraait whoops maar ook daar is een mauw aan gepast... donderdagavond zijn we vanaf Ermelo vertrokken naar het zonnige zuiden, nou in ditgeval het besneeuwde zuiden! De Intercity naar Maastricht ging niet verder dan Den Bosch, vanaf Den Bosch hadden we een stoptrein naar Amersfoort met -4 min overstaptijd maar die trein zou wachten (moet je iedereen zien rennen:P dus wij lekker rustig lopen). In Eindhoven aangekomen reden er alleen geen bussen, oeps... uiteindelijk werd dat dus terug LOPEN met allemaal cadeaus voor kerst enzo dus nee lekker, nja na 3 kwartier waren we bij het huis van Malou aangekomen, terug naar de stad zat er alleen niet meer in....

  Glazen huis

  Jaaaa mensen, in Eindhoven was deze week ook Sirous Request van 3FM - het glazen huis, dus vrijdag daar heen, helaas nogsteeds geen bussen dus dat werd lopen weer, maargoed dat maakt niet uit! Was wel gezellig in de stad bij het Glazen huis, helaas hebben we de optredens savonds een beetje gemist omdat die ergens anders bleken :-P oeps nouja volgende keer beter, je moet er in iedergeval een keer zijn geweest tog?

  Eerste kerstdag

  Op eerste kerstdag zijn we naar de opa en oma van Malou (vaders kant) geweest voor de kerst, was wel gezellig, we hebben daar spelletjes gedaan en beetje gekletst en vanalles gegeten :-P.
  Savonds ben ik terug gegaan naar Den Bosch, had een meevaller met trein en bus dus was binnen een uur thuis! Opa en Oma kwamen rond 18:30u en toen hebben we de cadeaus e.d. gedaan.

  Tweede kerstdag

  Op 2de kerstdag ben ik savonds uit eten geweest met mijn ouders, zusje, opa en oma bij Motel Nuland in Nuland, niet dat ik daar graag heen ga maarja het was wel lekker eten opzich, heb van die soort pasta met spinazie en champignons gegeten met wat mozerella erdoor en een eisje (nouja eisJE... beetje groot:P) toe.

  Foto

  Veel foto's hebben we niet ditkeer, zijn er wel wat gemaakt maar 1tje wil ik even delen dat is een foto gemaakt van de 23cm sneeuw op tafel bij Malou in de achtertuin check.


  Comming up...

  De kerstvakantie gaat nog even door tot 10 januari, meer binnekort op LMeijer.nl !
 • Sinterklaas 2010 nog niet voorbij of...

  Sinterklaas is nog niet weg
  Of de kerstman kijkt alweer over de heg!
  Wat een peg
  Alle sneeuw is ook weer weg
  Het is tog te gek voor woorden
  Dat wij net al kerstmuziek op de radio hoorden.

  Zo maar eerst wat anders, ja als we tog bezig zijn;) Het afgelopen weekend was het "Sinterklaas weekend" in het Ermeloze, Malou was d'r ook bij. Het was een weekend met vooral veel TV gekijk :-P heel veel KGB (Kinderen Geen Bezwaar (Commedie)) en The Green Mile en wat losee "Flodders" (Flodder dus:P). Ook hadden we zelf nog 'n spelletje bedacht met woorden enzo...

  Zaterdagavond dan tog maaris naar de Twins maar daar was het wéér uitermate teleurstellend rustig dus na 2 bier maar weer terug naar mij thuis, door een net vers gevallen laagje sneeuw, lekker tog! (Sommige mensen dachten alleen dat wij als 2 sneeuwschuivers ons zouden voortbewegen maar nee, de carnaval is pas volgend jaar hoor! :-P). Om een uur of ik denk half 3 dan tog maar een einde gemaakt aan het avondje van Sinterklaas wat eigenlijk zondag gevierd zou moeten worden maarja maandag moeten de meeste weer werken he, ik ook maar BIJNA vakantie (nog 2 weken = 8 werkdagen)!!

  Maar waar ik het eigenlijk is over wilde hebben, wat is tegenwoordig nou nog de sinterklaas viering? De pepernoten liggen maanden van te voren al in de supermarken, winkels gaan ineens de hele maand ook op zondag open (dat is wel BETERRRR) en iedereen maakt maar reclame voor zijn producten, dan eindelijk na maanden wachten is het dan 5 december, wel 24 uur is het 5 december, mensen gaan beetje feesten, kinderen pakken hun cadeautjes uit en maken er een gezellig avondje / dag van. Nou dan is Sinterklaas met pieten het land nog niet uit of, op de radios draaien ze alweer kerstmuziek! in winkels hangen kerstkransen en staan kerstmannen, gaat het nou echt alleen maar om de centen anno 2010???? Kom is een keer met iets origineels ofzo:P

  Maargoed het heeft natuurlijk wel iets;) In iedergeval mag ik nog een gedicht inelkaar gaan coderen en een surpriese maken want op 31 december staat onze "Sinterklaasavond" geplanned, locatie: op dit moment nog onbekend!

  Goed, op naar de kerst dus, schreef Leon Meijer tijdens het eten van het laatste restje pepernoten.
 • November, 2010
 • Lowlands 2011 uitverkocht binnen 2 uur!

  Afgelopen vrijdag verscheen het volgende nieuwsbericht op internet;

  AMSTERDAM - Alle kaarten voor het festival Lowlands in Biddinghuizen zijn vrijdag uitverkocht. Er zijn alleen nog CJP-kaarten beschikbaar.

  De kaarten voor Lowlands gaan normaal gesproken in februari de verkoop in. De laatste editie was binnen 8 dagen uitverkocht. Dit jaar startte de verkoop eerder wegens de geplande btw-verhoging van 6% naar 19%.

  Het populaire muziekfestival in Biddinghuizen wordt volgend jaar gehouden op 19, 20 en 21 augustus.


  45000 (vijfenveertig-duizend) kaarten dus binnen twee uur "weg" hmmmz dat is wel erg snel!!! Maar daarom was LMeijer afgelopen vrijdag optijd opgestaan, en om 10:50 ging het feest al los op internet, met 3 connecties naar de verkoopsite lukte het vrij snel om door de drukte heen te komen, na het invullen van wat juiste gegevens en lang wachten verscheen er echter een "Interne Serverfout" melding met een telefoonnummer naar de klantenservice... Goed opnieuw dan maar, weer wachten, wachten bijna een uur later rond 12:00u weer er doorheen gekomen maar weer een interne serverfout, nou goed dan maar bellen met als resultaat: "alle lijnen zijn bezet" dus wegdrukken, opnieuw bellen etc, na dat een x aantal keer te hebben gedaan er dan tog doorgekomen... De mevrouw aan de lijn zei dat het ook mogelijk was telefoonisch te bestellen dus met het laatste beetje geld wat nog op het VoIP (telefoon) account stond de kaartjes via de telefoon besteld, dus: Lowlands 2011: We have a go!!!!!

  Het mag dan nog wel "even duren" voordat het festival is, maar een ding is zeker, ik ben aanwezig samen met Malou. Benieuwd wie van onze bekenden er ook heen gaat?!
 • FF een weekendje weg

  Je zou het Vakantie 4.0 2010 kunnen noemen maar dat is wel een beetje TE simpel...

  Het afgelopen weekend vanaf vrijdagavond 19 november t/m maandagochtend 22 november ben ik een weekendje weg geweest naar Kijkduin - Den Haag (ja vorige week was ik ook al in Den Haag;)) dit omdat de ouders van Malou 30 jaar getrouwd zijn dit weekend. We waren er met z'n 7e Malou + ouders + zus + broer en vriendin + LMeijer = 7.

  Vrijdag, 19 november 2010

  UTRECHT CENTRAAL 16:30. Ik had met Malou afgesproken bij spoor 19 omdat zij daar ergens aan zou komen en de trein van 18 zou vertrekken, we hoefden pas rond 5 uur half 6 in Den Haag te zijn maar dan zouden we zo lang moeten wachten op Utrecht CS dus maar met de trein van 15:59 naar Den Haag, halverwege hoorde we een omroep bericht dat er op last van de politie maar 40 gereden mocht worden, "wat NU weer?! vorige week ging er ook al wat mis bij Utrecht :P" maargoed, we reden tog harder dan 40 uiteindelijk en met een lichte vertraging (in dit geval tijdbesparing dus alleen maar beter) kwamen we aan op Den Haag centraal, daar vertelde een omroep bericht dat er "ineens" helemaal geen treinverkeer meer was tussen Utrecht en Goude, dat was dus een geluk bij een ongeluk. Op Den Haag Centraal maar even gewacht tot we werden opgehaald door Malou haar broer en vader.

  Aangekomen bij het huisje hebben we even onze spullen weggezet en zijn we gaan eten, na het eten hebben we nog een spelletje triominos gespeeld en zijn we even op het terrein gaan kijken, Malou en ik wilde eigenlijk nog wel ff stappen maar dat was niet echt mogelijk, we zijn maar in het restourantje van het park gaan zitten maar die ging om half 10?! al dicht, dus maar terug naar het huisje, de rest van de family was richting zee gelopen dus even op hun gewacht, toen we er allemaal waren bleek er iets mis te zijn gegaan met het kaartje waarmee we de deur open moesten doen, de slagboom had 'm ingeslikt en er lag er daar 1 op de grond maar die was van iemand anders dus we waren buitengesloten, oeps:P na iemand van het servicecentrum te hebben gevonden konden we weer naar binnen gelukkig!

  De rest van de avond zijn we doorgekomen met beetje spelletjes doen en kletsen.

  Er was ook een sauna in het huisje dus daar hebben we ook nog ff een keer gebruik van gemaakt.

  Zaterdag, 20 november 2010

  Zo rond een uurtje of 10 zijn we opgestaan en hebben we ontbeten. Het was mooi weer buiten dus we zijn na het ontbijt gaan lopen, richting Scheveningen, omdat de zus van Malou nog opgehaald moest worden van de bus zijn de ouders teruggelopen en zijn wij (Malou, Milan, Annemiek en ik) doorgelopen naar Scheveningen, toen we daar een paar uur later waren hebben we wat gegeten op een terrasje en zijn nog een winkelcentrumpje ingeweest.

  Rond een uur of 4 hadden we afgesproken dat de vader van Malou ons zou komen halen, zodoende zijn we teruggelopen richting de plek waar we zaten te eten, toen werd ook Milan nogis ondergescheten door een duif, een hele vlek op z'n jas, gadverdamme! maar we hadden er wel lol om natuurlijk!

  Toen we terug waren in het huisje ben ik met Malou gaan zwemmen in het zwembad op het park. Je moest door 'n draaihekje met stoplicht, dat stoplicht geeft aan of het zwembad vol is of niet, je moet ook op een knopje drukken om dat hekje open te krijgen... Maar er was bijna niemand in 't zwembad, het water was ook niet echt super warm en het bubbelbad was lauw, maar niet zeuren natuurlijk! Dus toch lekker gezwommen!

  Na het zwemmen rond een uur of 19:00u zijn we gaan eten en na het eten nog wat spelletjes gedaan en TV gekeken.

  Zondag, 21 november 2010

  Zondags uitgeslapen tot uur of 10. Half 11 aan het ontbijt en daarna nog ff een stukje gelopen buiten en een weer een beetje spelletjes doen, TV kijken e.d. Savonds hadden we sushi gegeten en na het eten weer beetje spelletjes doen en we zijn nog op de trampoline geweest vlakbij 't zwembad en savonds nog een DVDtje gekeken met een biertje erbij.

  Maandag, 22 november 2010

  Om 10:00u moesten we het huisje uitzijn dus alles ingepakt, opgeruimd en schoongemaakt en toen richting het station van Dordrecht omdat Den Haag centraal bijna niet te doen is (op de heenweg hebben we heel wat rondjes door Den Haag gehad omdat de TomTom ons over een voetgangersgebiedje stuurde...).
  Vanaf Dordrecht met het Ariva treintje richting Geldermalsen, en vanaf daar zijn we naar Tiel Passewaaij gegaan waar sinds een paar dagen Malou even een tijdelijke woonplek heeft.

  ...

  Het was dus weer een geslaagd weekend bij Kijkduin in Den Haag! 0% regen gehad dus beter! De ouders van Malou gefeliciteerd met het 30jaarige huwelijk, op naar de... 50jaar;)

  Ennu dan maar op naar Sinterklaas, kerst en oud en nieuw, de planning hiervoor staat al een beetje in de stijgers ;-)

  Fotos

  Er zijn een aantal fotos te bekijken via deze link

  Comming up

  Binnekort meer over Lowlands 2011!
 • Verjaardag Karel 2010

  Daar zijn we weer, ja het LMeijer.nl feestseizoen is bijna afgelopen, zo was vorige week zondag 7 november deel 2 van de verjaardag van Malou. En dat viel eigenlijk tegelijk met de verjaardag van Karel maar omdat ik daar dus niet heen kon ben ik een week later gegaan namelijk afgelope vrijdag 12 november 2010.

  Normaal gesproken, om het zo maar even te noemen, ga ik of met Valys (taxi) heen naar Karel of terug omdat Grave voor geen meter per trein te bereiken is, maar deze keer en waarschijnlijk dus ook alle toekomstige keren was het in Den Haag waar Karel samen met zijn ex-vriendin is gaan samenwonen (het kan nogsteeds :-P al laten sommige ex-vriendinnen zich helemeaal beinvloeden door derden - maar dat even terzijde).

  Omdat ik nog even in Utrecht moest zijn was ik wat eerder van huis (Den Bosch) vertrokken richting Utrecht CS, ik deed maar rustig aan en nog had ik een half uur teveel tijd dus even rustig op een bankje wachten in de stationshal, tot: "Dames en heren... door een aanrijding met een spoorbrug door een vrachtwagen hier in Utrecht is er geen treinverkeer mogelijk tussen dit station en: 3bergen-Zeist, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Geldermalsen, Den Bosch en Tiel. OEPS dus ik dacht mooooooi optijd weggegaan en nu zal de stationshal zo wel vollopen en dat gebeurde dus ook ;-).

  Uiteindelijk ben ik maar ietsje eerder naar Den Haag gegaan voor het geval dat daar straks ook treinen gaan uitvallen...
  Omdat Karel nog naar school moest tot 17:15 kon ik daar pas zo "laat" terrecht, hij heeft mij van 't station gehaald en we zijn naar zijn huis gegaan (5 min met tram).

  Hij heeft even zijn huisje laten zien (is wel leuk plekje alleen een beetje koud in de winter :-P) en daarna hebben we gekletst en gegeten, we hadden aardig wat bij te praten dus dat kwam wel goed ;-).

  Savonds ben ik niet al te laat weer gegaan (het was dus maar heel kort, nouja volgende keer beter ;-)) want Malou en ik hadden ook nog wat te vieren dit weekend (zie hieronder)... en Karel moest de volgende dag ook weer vroeg naar Gouda dus dat kwam wel even goed uit.

  En dan de rest van het weekend...  Na 3 maanden elke woensdagavond naar Tiel op en neer en ook zo'n beetje elk weekend 2x (ophalen/wegbrengen...) was het eind de afgelope week in zicht!
  Dus tijd voor een "feestje" ??

  Ik heb zo het idee dat dat aardig gelukt is. Vrijdagavond na aankomst in Ermelo zijn we maar meteen naar de Twins gegaan, was er vrij rustig maar tog wel gezellig. We hebben ons aardig vermaakt tot in de late uurtjes.

  De volgende dag, zaterdag was de intocht van Sinterklaas in Harderwijk, enja als je vlakbij Harderwijk zit, dan pak je de fiets en fiets je d'r naartoe:P alleen waren wij een beeetje telaat wakker dus ook wat telaat voor de intocht maar het was opzich nog best druk rondom Harderwijk, en overal stonden nog hekken en er reden een stuk of 10 bussen rond! Uiteindelijk dus maar een beetje in het centrum gekeken en even aan de boulevard gezeten, daarna zijn we teruggefietst naar Ermelo en hebben we wat boodschappen gedaan en gegeten. Na het eten nog beetje commedie zitten kijken en savonds maar weeris op bezoek bij de Twins, maar rond een uur of 2 zijn we er al weggegaan omdat we nog even bij een bekende langs zouden gaan (ja 2 uur snachts ja je leest het goed :-P) dus wij daarheen en tot een uur of 5 daar geweest ofzo, was wel gezellig en daarna nog even stukje gefietst want het was nog best lekker buiten. Rond 7 uur waren we terug bij mij thuis en hebben we nog ff commedie gekeken en ook nog ergens een keer naar de film "Afblijven!" gekeken en nog wat gekaart en rond 9 uur even gedouched, daarna een stukje gaan lopen om een kaart in de bus te doen (tja we doen het zelf maar als de TNT niet werkt:P) en gewoon beetje over de hei gelopen, je moet de saaie zondagen in het Ermelose een beetje leuk maken tog;).

  Savonds weer beetje filmpjes zitten kijken en maar weer optijd slapen want maandag was 't weer tijd om te gaan werken en Malou moest ook nog even langs Zeist (Bartimeus) dus die is maandag ook gegaan.

  Nou even een hele week, 5 werkdagen werken (ipv 4) zodat ik volgende week maandag vrij heb want het komende weekend staat LMeijer's mini-vakantie alias weekendje weg of hoe je het noemen wil voor de deur omdat de ouders van Malou 30 jaar getrouwd zijn. Wat een toeval... weer naar Den Haag :-P
  En voor je het weet staat Sinterklaas ook weer voor de deur, ik bedoel op het dak...
 • Halloween 2010

  Halloween 2010

  Op 01 november 2009 schreef Leon Meijer: het zelfde als op...
  Op 31 oktober 2008 schreef Leon Meijer:Het enige nadeel was het smerige weer constant regen, motregen of een flinke bui, maar ondanks dat hebben we een gezellige dag gehad! Volgend jaar weer?


  Dus, het komt er eigenlijk gewoon op neer dat ik ook in 2010 weer naar Halloween ben geweest in Walibi World te Biddinghuizen!

  Zo'n 2 jaar geleden was ik met Malou en Marko gegaan, vorig jaar met Joyce, Laura en Delano en ditjaar met Malou!

  We zijn het weekend vrijdag begonnen in Tiel rond 3 uur, met de trein naar Ermelo onderweg in Utrecht nog maar even een broodje gehaald en daarna door naar ErmeloCity nog ff wat boodschappen gedaan voor eten en een kratje bier want dat was ook alweer op. Savonds zijn we bij de Twins geweest was weer gezellig maar toch was het er weer heel rustig, we kwamen wel wat "bekenden" (tussen aanhalingstekens:P) tegen... Rond half 3 waren we weer terug bij mij thuis en zijn we gaan slapen.

  Zaterdag de 30ste zijn we smiddags met de trein naar Harderwijk gegaan, want om nou al om 10 uur in het park te zijn is ook zo wat he... Eigenlijk wilde we zondag gaan (ivm de klok, dan is het eerder donker namelijk) maar dat zat er door omstandigheden even niet in ditjaar (die rotklok hoeven ze van mij niet te verzetten maargoed :-P).

  In Harderwijk moesten we op het busje wachten naar Walibi, het leek vrij rustig bij Harderwijk... De man die de kaartjes controleerde snapte niet wat een OV begeleiderskaart was ofzo hij vond 't maar vaag maargoed we mochten gelukkig instappen maar een zitplek was er niet meer, alsof er al mensen in de bus zaten. We zijn maar op de grond bij de deur gaan zitten. Bij een tussenhalte moesten er nog meer mensen bijgepropt worden dat paste nauwelijks maar 't ging er allemaal in :-P.

  In het park aangekomen eerst maaris zo'n pas gehaald voor de uitgang, ditjaar was het een rood bandje met de datum d'r op, eigenlijk veel handiger dan zo'n papiertje, je doet 't om je arm en klaar :-).

  We zijn eerst maar in de superman gegaan die was 't dichtst bij de ingang daarna even wat rondgelopen, en ja ditjaar was de fontein vlakbij de ingang net als 2 jaar geleden (vorig jaar niet namelijk) wel weer "rood", en ditkeer zal ik de foto's wel even online knallen, niet dat het er veel zijn maar 't gaat om het idee tog!

  We hebben heel wat achtbanen gehad, de mouse, spaceshot, el condor, crazy river (boomstammen), goliath, houte achtbaantje en nog wat dingentjes.
  Bij de goliath stond een rij!!! pffff tot in het park, wij zijn achteraan aangesloten - in de rij bij de uitgang en waren dus na 3 rondjes aan de beurt :-P.

  Savonds na 18:00u begon het halloween gedeelte, mensen die verkleed als bijv. Bassie (zie foto's) verkleed rondlopen met kettingzagen, scheppen e.d. om mensen bang te maken, erg leuk!

  Eerst maar ff eten, het was namelijk nog niet donker genoeg :-P we hadden bij zo'n restourantje een bord patat gegeten, een aanrader want bij die "tentjes" in het park is de friet veel minder lekker en krijg je minder ;-).

  Daarna maaris het eerste spookhuis opgezocht; Alice in HORRORland, deze heb ik de voorgaande jaren ook bezocht er was weer geur en van dat 3D geneuzel, ook zo'n brug waar mensen die goed zijn blijkbaar op omvallen, daar had ik weinig last van eigenlijk, was een soot "vortex-brug" zo noemde de begeleider het. Dit spookhuis had ook ditjaar weer geur; (natte hond, dode konijnen en nog iets wat ik ff niet meer weet) - gedverdemme dus :-P.

  En eigenlijk leek het ons nu wel leuk om die andere spookhuizen ook te vinden want voorgaande jaren was dat niet helemaal gelukt, dus eerst maar is uitzoeken hoe ze uberhaubt heten :p "The Vila" was er een die zijn we gaan zoeken en hebben we ook gevonden, bij de RIP ingang even gevraagd om begeleiding (scheelt o.a. wachten en je krijgt er ook nogis uitleg bij wat er te zien is!) in The Vila zag je film scenes en nog meer "enge" dingen, hij was maar erg kort en eigenlijk ook het minst leuk vonden wij.

  Dan was er nog "Club Roxy" die hebben we ook gevonden rond half 10, hier moesten we een tijdje wachten bij de RIP (VIP) ingang maar uiteindelijk kwam er een figuur verkleed als Bassie (van Adriaan maar die haddie thuis gelaten :-P) eerst maar ff op de foto met bassie, daarna heeft hij ons meegenomen naar binnen, eerst even de wachtrij laten zijn, de mensen daar stonden kregen muziek en een soort optreden te zien, hier hadden we ff staan kijken, daarna de spookkroeg/club zelf in;) hier was allerlei viezigheid te zien als mensen die open waren gesneden, hangende lijken en nog meer van dat soort gruwelijks :-P.

  Na in Club Roxy te zijn geweest gaf het klokje al 21:40 aan en dus nog maar 30 minuten en dan gaat de één na laatste bus naar station Harderwijk, maar wij wilde nog ff een achtbaan in, dus naar de goliath dan maar natuurlijk helemaal aan de andere kant van het park, nouja moet maar :-P. Daar waren we weg rond 21:50u en dus 20 minuten om van daar naar het busje te komen, om 7 minuten over 10 waren we daar na wat snel lopen tussen mensen massas door:P De bus was er nog niet, en de trugweg snapte de chauffeur wel wat een begeleiderskaart was dus beterrr. Daarna met de bus dus terug naar het station en met het treintje weer naar Ermelo.

  Die avond nog even de commedy Kinderen geen Bezwaar teruggekeken via uitzending gemist en tog weer rond half 3 gaan slapen.

  Zondag er om half 3 weer uit -1 uur is half 2. We wilden ergens gaan zwemmen in Amersfoort of Apeldoorn maar het zwembad wat wij zochten zou in Amersfoort zijn maar als je een zwembad zoekt in Amersfoort via internet... dan is het net alsof Amersfoort nog geen internet heeft, echt geen bal te vinden!! Nou dan maar naar het zwembadje in Ermelo geweest, daar hou je het tog niet zo lang uit maar was wel weer ff leuk, van het glijbaantje af geweest en buiten gezwommen enzo...

  Savonds om het weekend af te sluiten even uit eten geweest en daarna weer met de trein naar Tiel terug.

  Owja, als Hollander moet je ook wat over het weer schrijven he... nou zaterdag smorgens beetje motregen gehad, maar in walibi eigenlijk pracht weer gehad, niet te koud, eigenlijk geen regen dus mooi, zelfs nog wat zon gezien;).

  Halloween 2011??? We zullen zien;)

  Gassen in Assen 2010 wordt 'm ditjaar in iedergeval niet!
  7 November het feestje-voor-familie van Malou en haar moeders verjaardagen, en in het weekend van de 20ste nog maar een soort vakantie weekendje en dan komt sinterklaas er alweer aan geloof ik, en Karel moet ook nog ergens jarig zijn in November ergens rond de 10de dacht ik...

  Fototjes
  En dan hier nog wat van die foto's...

  Voorgaande jaren
  Halloween 2009
  Halloween 2008

Pagina 27 van 40, totaal 238 artikelen