Leon Meijer's persoonlijke weblog

Vakantie

De vakantie is nu al zo'n 3 kwartier "voorbei" tis nog wel weekend maar toch, vooral deze laatste week is snel gegaan.

Vorige week heb ik vooral rustig aan gedaan en lekker naar de Top538 geluisterd op Radio 538 en ook ff naar de kapper geweest maar of m'n haar daar beter van geworden is... niet echt. Vrijdag ben ik dus bij Jeroen geweest, heb daar wat bijgeklept en uiteraard oud en nieuw gevierd, op maandag ben ik naar huis gegaan met de trein en dat was 1 grote ellende (zei logje "nieuwjaarsdag") dinsdag heb ik de hele dag aan 't ganzenbord gewerkt en 's avonds ben ik naar wouter geweest om ook ff te helpen met zijn opdracht (hij moest die ganzenbord eignelijk bouwen), op woensdag ben ik bij mensen ut de straat gaan helpen met de PC ze hadden er een virus opzitten en hij was nogal sloom... donderdag zou ik naar Nick gaan maar dat ging niet door omdat het bij hem niet kon alleen hij bij mij maar dat kon ook weer niet dus dat schoot lekker op;) dus ben ik maar ff de stad ingegaan om ff voor kleren en schoenen te kijken, heb 2 truien gekocht en een broek.

Vrijdag ben ik naar Marko gegaan die is vandaag (6 januari) jarig, ik ga vanavond weer terug naar huis, wat we vandaag nog gaan doen dat zien we "straks" wel weer...

De vakantie is mij veeels te snel gegaan ik kan een weekje extra best gebruiken maarja over ongeveer 7 weken is het weer zover, dan gaan we (ik + ouders en zusje) op vakantie naar Duitsland weer;) ditjaar kan ik wél mee want er is gelukkig geen vakantiespreiding!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.