Leon Meijer's persoonlijke weblog

De 53J8 op Mister X

Bij 1888 nummerinformatie zijn ze toch niet zo slim als je denkt! laat ik mij vandaag doorverbinden met X, krijg ik het volgende:

"De computer leest nu het nummer voor: . . . . . . 0623274595, toets 1 om het nummer nogmaals te horen, blijft u aan de lijn om door verbonden te worden"... OKÉ nouja dat betekend dus dat je gratis kunt bellen met X:

1) www.voipstunt.com
2) toets bij free trial call, je eigen nummer in
3) toets bij destenation het nummer van de Schiphol-Gateway-Service.
4) Neem je telefoon op en zodra een belgische stem zegt: "Toets het telefoonnummer van uw corrospondent in, begin met 00 voor internationale gesprekken" dan toets je 0623274595# in op je telefoon, de service verbindt je nu gratis door met het mobiele nummer van X, je krijgt uiteraard zijn voicemail;) veel plezier ermee!

laten ze net 's avonds op 538 met een Jingle komen waarin te horen is dat je alleen nog maar via de site 1888info.nl tips kunt opvragen, máár ook daar is een lek! je kunt vandaag al horen wat de tip voor overmorgen is! de link naar het voicemail bericht van vandaag ziet er zo uit: www.1888info.nl/sound/voicemail_070417.wav dus: www.1888info.nl/sound/voicemail_070418.wav voor de dag erna, 19 werkt niet, dus ik voorspel bij deze dat X morgen in de trein gepakt wordt;-).

Veel plezier ermee! en succes met de jacht! mij zullen ze niet meer zien jagen denk ik, hij zal niet meer in de buurt van Ermelo of Den Bosch komen denk ik;) morgen in Friesland in iedergeval!

Edit:
Mister X is rond 10 voor half 4 vanmiddag gepakt door ene Gerhard Andela uit Friesland.
Uiteraard heeft 1888info.nl het voicemail fragment voor morgen weggehaald van hun site, die vóór vandaag stond er net nog wel op, maar ik heb ze hier en hier voor je!

3 Reacties

Lineair

 • tvg  
  070417 en 070418 zijn hetzelfde
  • Leon Meijer  
   Oeps! waren ze toch niet helemaal dom! heb het fragment vandaag nogmaals gedownoad (de 17 versie) en niet geluisterd, heb zojuist even met het 06 nummer gebelt via ge gateway en dat even geüpload;)
  • Tim  
   Hee Leon,

   Leuk he, dat soort systemen "hacken"... :-)
   Ik sta er soms nog steeds van te kijken hoe noop sommige systemen gebouwd worden...

   Grtz,
   Tim

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.