Leon Meijer's persoonlijke weblog

Radio 538 Koninginnedag 2007 Line-Up part #2

Radio538 heeft een 2de lijst vrij gegeven met artisten die komen bij koninginnedag! check it out!

Within Temptation
Deze Nederlandse gothic rockband begon klein maar na heel wat jaren is deze band niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Naast hun Nederlandse succes zijn ze enorm populair in het buitenland en hebben hierdoor al vier keer op rij de Buma Cultuur Exportprijs gewonnen. Het is daarnaast internationaal één van de snelst groeiende nieuwe rock acts! Reden genoeg om ze te bekijken op het Museumplein!

Simon Webbe
De voormalige zanger van de Britse boyband Blue heeft sinds het begin van zijn solocarrière in 2005 al meerdere grote hits uitgebracht. No Worries van het eerste album Sanctuary scoorde goed en ook Coming Around Again van alweer zijn tweede album Grace is een groot succes geworden. Menig ex-boyband lid kan hier nog een puntje aan zuigen.

DJ Jose
Deze Nederlandse DJ loopt al vanaf zijn 14e mee in DJ land. Naast het draaien van platen is hij ook producer en treedt hij op in binnen- en buitenland. De meeste zullen hem kennen van zijn samenwerking met G-Spott. Door de jaren heen heeft hij menig feestje op zijn kop gezet en hij maakt voor koninginnedag dan ook geen uitzondering!

Roy Gates
Roy Gates is van meerdere markten thuis. Hij is DJ, maar ook een geweldige producer. Naast het produceren voor anderen – zoals John Marks en Mental Theo - maakt Roy ook eigen werk. Op 30 april gaat hij zijn kunsten vertonen op het Museumplein, dus wees erbij!

Liz Kay
De 25-jarige Eliza Krul (Liz Kay) zingt al jaren en heeft meegedaan aan vele talentenjachten. Ook zong ze bij verschillende bands. Nog niet zolang geleden kwam ze samen met de Duitsers Yanou en Manian tot die ijzersterke dancehit When Love Becomes A Lie. Of ze dit nummer 30 april gaat zingen, is nog even afwachten, maar Liz Kay zal er in ieder geval bij zijn!

Sharon
De kersverse winnares van RTL’s X-factor zal ook een bezoekje brengen aan het Museumplein. De 22-jarige Sharon uit Biddinghuizen heeft zich in de populaire tv-show meer dan bewezen en haar eerste single ‘Heartbreak Away’ belandde dan ook al de eerste week na uitgave op nummer 1 in de Top 40. 30 april kun je haar bewonderen op het Museumplein!

Alex
Het is alweer een aantal jaartjes geleden, maar wie kent die enorme kroeghit Een Bossie Rode Rozen nou niet? Alex scoorde er in 2000 een dikke nummer 1 hit mee. Zin in een feestje? Dan ben je bij Alex aan het goede adres!

Jeckyll & Hyde
Achter Jeckyll & Hyde schuilt het duo Maarten Vokwerk en Ruud van IJperen. Eind 2006 braken ze landelijk door met Frozen Flame. Een lekkere track waardoor iedereen spontaan van aan het jumpstylen is geslagen! Daarna volgde de nummer 1 hit Freefall. Zin in een potje jumpstylen? Kom naar het Museumplein, want Jeckyll & Hyde zullen er ook zijn!

Fouradi
Yes! De broers Fouradi komen op 30 april ook een feestje vieren op het Museumplein! Het Nederlandse rapduo bestaande uit Mohamed Fouradi en Brahim Fouradi tekende pas in 2005 een platencontract, maar hebben nu al een vette hit te pakken met 1 Ding!

R.O.O.O.M
Vier totaal verschillende mensen, met verschillende achtergronden en verschillende talenten in één band! Dat is R.O.O.O.M.! In 2005 kregen ze een platencontract aangeboden en sindsdien treden ze vaak op. Zo ook op het Museumplein op Koninginnedag!

Dennis
Uit de kweekvijver van TMF kwam Dennis vorig jaar bovendrijven. De dame die eigenlijk Denise heet, won een aflevering van het talentenprogramma en sindsdien gaat het lekker met haar. Benieuwd hoe No Can Do en Today klinken op het Museumplein? Kom dan 30 april langs!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.