Leon Meijer's persoonlijke weblog

"Start"

Zo dan maar is een eerste logje!

Vanmorge ff radio 538 aan en op 't nieuws was te horen dat sadam is opgehangen, netjes dat werd ook wel een keer tijd... alleen jammer dat er nu wel anderen weer problemen gaan lopen maken!, nouja ophangen.. ze hadden hem net zo moeten behandelen als hij toen bij die mensen deed, maar genoeg nu over dit onderwerp.

Rond een uurtje of 2 ben ik met de trein naar Apeldoorn gegaan, naar Jeroen om oud en nieuw te vieren, maandag 1 januari 2007 ga ik weer terug naar Den Bosch, nu kun je je natuurlijk afvragen waarom ik dan niet oud en nieuw bij mijn ouders ga houden, dit omdat ik vorig jaar ook naar Jeroen ben geweest en ditjaar gaan mijn ouders naar kennissen en Jeroen vroeg of ik weer bij hem kwam dus waarom ook niet...
Vorig jaar was ik ook naar Sevinç gegaan nadat ik bij Jeroen ben geweest, dit wilde ik ditjaar ook wel alleen Sevinç die moet stage lopen op 2 januari en nog wat dagen, dus ga ik maandag gewoon naar huis.

's avonds heb ik wat ge-msn't en ff de weblog geüpdate, er was namelijk een update van het weblogpakket beschikbaar dat ik gebruik.

Nu ga ik zo slapen en morgen is het tijd voor de euroknallers (het vuurwerk dus)...

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.