Leon Meijer's persoonlijke weblog

Overzichtsblog 2013

Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2013/2014. Wat was 2013 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

Januari

Bekijk alle blogs van januari hier

Januari was de maand van de Upgrades waarvan de Downgrades in het zelfde jaar plaatsvonden... "je had het kunnen weten" tsja als je naar 2 jaar verkering nogsteeds om een beetje "L O V E" moet smeken wat voor een relatie heb je dan?

Natuurlijk was ik ook jarig op de 15de van januari, veel spullen gehad i.v.m. het samenwonen!

Ook was er de laatste uitzending van hitradio Enterprise103.com, had wel verwacht dat Beppie het radio maken niet kon missen en weer terug zou komen maar nu bijna een jaar later is daar nog niks van te zien, zou leuk zijn maar anders "jammer joh".

Februari

Bekijk alle blogs van februari hier

Februari was zo'n maand met veel sneeuw. En niet te vergeten de carnaval, al was die wel een beetje minder ditjaar, who knows what's next year?

Maart

Bekijk alle blogs van maart hier

In maart was de allereerste Philips HUE Dev Con! Een geweldige dag met allemaal geekjes praten over Philips HUE's API's SDK's en prizes (geloof alleen dat niet iedereen even blij was met die lampjes van Philips)...

We zijn ook nog gaan karten in maart; Malou ik en Jannike.

April

Bekijk alle blogs van april hier

1 april kikker in je bil!

Mei

Bekijk alle blogs van mei hier

In mei leggen alle vogels een ei, nou ik niet :-P

Juni

Bekijk alle blogs van juni hier

Het is een nacht! ... in juni was Groots met een zachte G van Guusje! Malou ging niet mee want die was boos ofzo en die kon zich daar niet overheen zetten, maarja dat mag de pret niet drukken was een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar, was ook lekker weer ook geen vuiltje aan de lucht!

En voor de Geeks onder ons, eindelijk de code achter het stroboscoop effect min of meer voor 10% achterhaald. Nu kunnen die Philips lampen razendsnel flitsen net als een stroboscoop.

Juli

Bekijk alle blogs van juli hier

Hier begon de ellende, de ellende die tot Downgrades van de Upgrades leide, het begon met onze vakantie naar Franksrijk,, "dies toen niet doorgegaan" balen maarja toch een lekkere hete zomervakantie gehad!

Augustus

Bekijk alle blogs van augustus hier

Augustus, all good things come to an end, maar dat gold niet voor Lowlands! Lowlands was misschien ditjaar de meest rare editie tot nu toe maar misschien ook wel de meest vette? Gewoon met iemand die ik helemaal niet kende (en zij mij ook niet) naar Lowlands! Wendy, we had a great time! En als het aan mij ligt LL2014 YOU HAVE A GO! En natuurlijk, van mij mag Malou ook best weer mee,,,

September

Bekijk alle blogs van september hier

Downgrades in progress...
LMeijer.nl's 7de verjaardag alweer!

Oktober

Bekijk alle blogs van oktober hier

Downgrades done, Malou was jarig maar heb haar cadeau (de DVD box van Kinderen geen bezwaar) teruggebracht want ze wilde d'r cadeau niet in ontvangst nemen, "dan niet joh"...

November

Bekijk alle blogs van november hier

Niet zoveel te lezen hier!

December

Bekijk alle blogs van december hier

December is toch wel altijd de maand van het vreten! hmmmz 2x met Utrecht en natuurlijk met kerst met de familie!

Natuurlijk ook weer 2 weekjes kerstvakantie (eigenlijk 2,5 maar er zitten 2 werkdagen tussen) kerstkaarten doen we niet meer aan ditjaar en voor de rest van Malou hoor ik ook niet veel, alloewel 1 dingetje dan.

Nu is het tijd om het jaar af te sluiten! See ya all next year!

Zet ff dat liedje aan van Passenger - Wrong Direction :-)

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.