Leon Meijer's persoonlijke weblog

Uit eten met Automatisering Utrecht

---> Je ging toch niet meer mee????

Klopt! Ik ging inderdaad niet meer mee na het succes van het bedrijfsuitje van m'n werk van vorig jaar, stelletje ... beetje de kroeg in gaan terwijl dat helemaal niet de bedoeling is en dan zijken als ik naar een ander groepje wil, maar fijn...

Ditjaar zou het uitje ook in oktober zijn, dus jaja had ik netjes een verlofaanvraag gedaan om die dag lekker vrij te zijn als hun met z'n alle de kroeg weer induiken of iets dergelijks :-P.
Maar ivm reorganisatie gedoetjes was het uitje verschoven naar december van ditjaar en, voor het eerst in lange tijd, mochten de "externe" (inhuur) collega's ook mee (die zijn niet in dienst van Automatisering Utrecht maar worden ingehuurd) en daar zitten veel aardige mensen tussen!

De bedoeling was uiteten en daarna 'feesten' tot 22:30u, en een aantal mensen van TLO (TweedeLijnsOndersteuning) gingen ook mee, en die zijn ook heel gezellig dus had ik besloten om toch mee te gaan.

Na 17:00 ben ik met Youri meegereden naar De Lantaern in Nieuwegein (ja 't klinkt als een bejaardenhuis maar is het niet hoor :-P) en daar hebben we eerst ff wat gedronken met een borrelhapje en daarna gegeten van het bufet, eten was erg lekker er was vanalles, dus heb ik ook vanalles op (reist, salade, friet eh nogiets en nogiets ja weet al die namen niet).

En na het eten kon je Hollandsche Spelletjes doen (sjoelen, ringwerpen eh nog iets met 2 van die stokken en een balletje wat er niet tussenuit mag vallen) en natuurlijk was er muziek! Dus na een paar biertjes beetje dansen en lol maken, wat mij wel opviel was dat alle mensen rond mijn leeftijd al vroeg(er) wegwaren en dat al de wat ouderen (40+) er nog wel waren, achja er was alcohol te krijgen dus who cares en er zitten aardige mensen tussen dus was wel gezellig.

Om 22:00u ben ik weer opgehaald en naar huis gegaan, stelletje idioten doen ze na 22:00u het licht ook nog uit op de snelweg, daar mogen ze wel is wat tegen doen want je ziet echt NIKS! hihi.

Owja ook nog een cadeautje/kleinigheidje gekregen.

Was een geslaagde avond, volgend jaar ga ik uiteraard weer gewoon verlof aanvragen, tenzij...

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.