Leon Meijer's persoonlijke weblog

PvB Update 2

Zo, tijd voor PvB update2, maar eerst wat anders, vorige week donderdag was ik aan't chatten op MSN en wéér die pc die begon te hangen en sloom doen, dus ik dacht is ff kijken, nou w.s. processor niet meer inorde er waren ook een paar pinnetje los van de processor, dus tijd voor een nieuwe, vrijdag na de PvB met Twan mee naar Utrecht gegaan om daar ff te kijken of ze wat hadden, nou dat was nog lastig voor zo'n oud moederbordje dus maar weer terug naar Ermelo, hier heb ik maar ff bij M@trix PC gekeken en daar hadden ze nog wel wat alleen de processor komt pas rond de 15de februari...

Goed dan nu PvB, 't schiet al op met ons netwerk de gebruikers zijn al in groepen gezet en mailboxen zijn ook al gemaakt na het 2x opnieuw installeren van de mailserver (Exchange). Verder zijn we met Kerntaak 3 begonnen (waar is 2 dan??... jah die komt na de vakantie pas;)), ik moet in Excel een "probleem" verhelpen en een usermanual over het programma CCleaner maken (+FAQ), maandag na de vakantie zal ik dit afhebben.

Owja en vanmorgen ook nog wat, komen we op station Ermelo rond 8:00, ga ik ff vast wat nieuwe kaartjes kopen (retour Ermelo Harderwijk), koop ik er toch 2 mét datum (SHIT, we moeten zonder datum hebben:P), dus ff gevraagd bij de PROSON-shop die daar in de stationsrestouratie zit, nja niks aan te doen, toen maar ff naar de automaat gegaan om te vragen of iemand nog 2 kaartjes kon gebruiken en er waren gelukkig nog 2 meiden die ze overgekocht hebben;)

Verder zit ik nu dus ruim een week zonder pc, kan dus niks thuis doen aan de PvB maar dat komt allemaal wel weer goed;-).

Zo dat is wel weer ff lang genoeg voor vandaag;) volgende week Carnavalsvakantie!!!!!!!!!!:D:D

Geen reacties

De auteur staat geen reacties toe op dit artikel